Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε: Αυτά τα 3 ζώδια θα σου δώσουν τα παπούτσια στο χέρι

Κάποιες φορές, όσο και να προσπαθείς να σώσεις μια σχέση, στο τέλος αποτυγχάνεις…

Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε: Αυτά τα 3 ζώδια θα σου δώσουν τα παπούτσια στο χέρι

Ειδικά αν έχεις «μπλέξει» με ένα από τα παρακάτω ζώδια που θα σου αναφέρουμε. Σε αυτό το άρθρο θα ασχοληθούμε με τα ζώδια της Γης, δηλαδή τον Ταύρο, την Παρθένο και τον Αιγόκερω και θα αναλύσουμε ποια είναι τα 3 άτομα με τα οποία, αν κάνουν σχέση, είναι πολύ πιθανό να χωρίσουν και να πονέσουν αρκετά. Σε κανέναν δεν αρέσει να του δίνουν τα παπούτσια στο χέρι άλλωστε… Πάμε να τα δούμε όμως όλα αυτά αναλυτικά.

ΤΑΥΡΟΣ

-Όσο αγύριστο κεφάλι είναι ο Ταύρος, πιστέψτε μας άλλο τόσο είναι και ο Υδροχόος και ας μην του φαίνεται… Ωστόσο, πέρα από αυτό, μιλάμε για δυο ανθρώπους που είναι εντελώς από… άλλο κόσμο και ενώ ο Ταύρος θέλει σταθερότητα και σιγουριά, ο Υδροχόος θέλει ελευθερία και ανεξαρτησία.

Τοξότης θα του δώσει τα παπούτσια στο χέρι, στο πρώτο "όχι" που θα πει ο Ταύρος για μια εξόρμηση στα βουνά ή για ένα ταξίδι. Ο Ταύρος είναι… «σπιτόγατα» και δεν κουνιέται από τον καναπέ του, ενώ τον Τοξότη δεν τον βλέπει ποτέ το σπίτι του…

Δίδυμος βλέπει τον Ταύρο ως ένα άτομο βαρετό, νωθρό και αδιάφορο. Δεν ταιριάζουν σε κανένα σημείο, καθώς ο ένας είναι κοινωνικός και full επικοινωνιακός και ο άλλος είναι σπιτόγατος και εσωστρεφής.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved