Νεαρή κοπέλα βρέθηκε να περιφέρεται χαμένη στην Ιρλανδία

Μια νεαρή κοπέλα βρέθηκε στους δρόμους του Δουβλίνου πριν ένα μήνα, να περιφέρεται χωρίς να μπορεί να συνεννοηθεί σε καμία γλώσσα.

Νεαρή κοπέλα βρέθηκε να περιφέρεται χαμένη στην Ιρλανδία

Οι Ιρλανδικές Αρχές κάνουν έρευνες για την ταυτότητα της νεαρής που δε μιλάει ούτε ιρλανδικά ούτε αγγλικά. Μέχρις στιγμής έχουν συμπεράνει πως κατάγεται από την Αυστραλία. Επίσης, πιστεύεται πως είναι 15 χρονών.

Τα Μέσα ενημέρωσης της Ιρλανδίας, αναφέρουν πως το όνομά της είναι Σαμάνθα Αζοπάρντι.

Από τις έρευνες, προέκυψε πως η Σαμάνθα έμενε με τρεις διαφορετικές ταυτότητες σε τρεις διαφορετικές οικογένειες που είχαν στενές σχέσεις με τη Χριστιανική εκκλησία.

Το ιρλανδικό δικαστήριο θα αποφασίσει πλέον για την μοίρα της αλλά υπάρχει ένα ζευγάρι που μπορεί να ξεκαθαρίσει το θέμα.

Η ιρλανδική αστυνομία αποφάσισε, μετά από δικαστική απόφαση, να δώσει στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του κοριτσιού, προκειμένου να βρει στοιχεία για την ταυτότητά της και μέσα σε λίγες ώρες είχε θετική ανταπόκριση.

Όπως αναφέρεται από τα ιρλανδικά μέσα, υπάρχει ένα ζευγάρι που ταξιδεύει από την Αυστραλία προς την Ιρλανδία για να την βρουν και διευκρίνισαν πως η κοπέλα είναι 25 χρονών και έχει ψυχολογικές διαταραχές.

Για ένα μήνα η αστυνομία θεωρούσε πως η Σαμάνθα ήταν μια έφηβη και θύμα σεξουαλικής κακοποίησης αλλά τώρα περιμένει το ζευγάρι να ταξιδέψει στην Ιρλανδία και να φανερωθεί επιτέλους η αλήθεια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved