Αναγνωρίζετε το κοριτσάκι της φωτογραφίας; Σήμερα είναι παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια!

Μπορείτε να καταλάβετε ποιo κοριτσάκι έχει αυτό το χαριτωμένο μουτράκι; Τώρα που μεγάλωσε έγινε σέξι και είναι μια πολύ επιτυχημένη τραγουδίστρια.

Αναγνωρίζετε το κοριτσάκι της φωτογραφίας; Σήμερα είναι παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια!

Ανήκει σε μια οικογένεια χριστιανική με πατέρα παπά και πήγε σε χριστιανικό σχολείο. Αυτή είναι η Κέιτι Πέρι που βρίσκεται συνεχώς στη κορυφή των μουσικών charts.

Πριν λίγες εβδομάδες κυκλοφόρησε ένα νέο άλμπουμ ενώ το τραγούδι «Roar» που συμπεριλαμβάνεται στον δίσκο, κατέκτησε αμέσως την κορυφή.

Σήμερα, η σέξι τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι, κατέβασε από τον θρόνο τον Τζάστιν Μπίμπερ που βρισκόταν στη πρώτη θέση με τους περισσότερους ακόλουθους στο twitter.

Η τραγουδίστρια της ποπ μετρούσε το πρωί της Τρίτης 46.538.988 ακόλουθους που παρακολουθούν τον προσωπικό λογαριασμό (@katyperry), έναντι 46.512.200 του Τζάστιν Μπίμπερ (@justinbieber).

Ο 19χρονος τραγουδιστής ήταν πρώτος από τον Ιανουάριο που πήρε τη θέση της Lady Gaga. Τώρα, πρώτη είναι η Κέιτι Πέρι, δεύτερος ο Τζάστιν Μπίμπερ, τρίτη η Lady Gaga , τέταρτος ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ομπάμα και Πέμπτη η Τέιλορ Σουίφτ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved