Botanical Repair™: Αυτό ακριβώς χρειάζονται τα μαλλιά και το πνεύμα σου μετά το καλοκαίρι

Η vegan σειρά μαλλιών της Aveda, κλείνει έναν χρόνο παρουσίας στη ζωή μας, και το φθινόπωρο είναι η τέλεια εποχή για να τη γνωρίσεις από κοντά και να αφεθείς στην botanical μαγεία της.

Botanical Repair™: Αυτό ακριβώς χρειάζονται τα μαλλιά και το πνεύμα σου μετά το καλοκαίρι

Πριν από σχεδόν ένα χρόνο, τα εργαστήρια του αγαπημένου μας brand Aveda, δημιούργησαν μία σειρά περιποίησης μαλλιών με έμπνευση από τη φύση.

Η σειρά Botanical Repair™ ήρθε στη ζωή μας, για να κάνει τα μαλλιά μας 5 φορές πιο δυνατά και παράλληλα, να μας προσφέρει την πιο χαλαρωτική εμπειρία περιποίησης.

3822 838 BR 1x1 Carousel AWR SALON GLBL Card 3

Γιατί σου τα λέω όμως αυτά σήμερα; Γιατί το φθινόπωρο, είναι η τέλεια εποχή για να χαρίσεις στα μαλλιά σου τη δύναμη της σειράς Botanical Repair™, και να αφεθείς στην in salon εμπειρία που σου προσφέρει.

Με έμπνευση από τη φύση

Βλέπεις, η σειρά Botanical Repair™ δεν αποτελείται μόνο από τα προϊόντα που θα πάρεις στο σπίτι. Καθώς πρόκειται για ένα επαγγελματικό Βrand με έμπνευση από τη φύση, η θεραπεία και η χαλάρωση, ξεκινούν από το κομμωτήριο.

Σήμερα λοιπόν, θα σου μιλήσω για την in salon θεραπεία Botanical Repair™, την οποία απόλαυσα στο κομμωτήριο TEO AVEDA και ανανέωσα τόσο τα μαλλιά, όσο και την ενέργειά μου.

LP2 9588

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved