Πανσέληνος στους Ιχθύς: Αυτά τα ζώδια θα δουν τις προσδοκίες τους να διαψεύδονται

Βρίσκεται και το δικό σου ανάμεσά τους;

Πανσέληνος στους Ιχθύς: Αυτά τα ζώδια θα δουν τις προσδοκίες τους να διαψεύδονται

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου, γνωστή κι ως Πανσέληνος της Συγκομιδής, γίνεται στις 21/09, 02:53 ώρα Ελλάδας, στις 28° 13’ των Ιχθύων επηρεάζοντας, κυρίως τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού, Ιχθύς, Παρθένους, Διδύμους και Τοξότες,γεννημένους τις τελευταίες μέρες του 3ου δεκαημέρου, καθώς επίσης κι όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα συγκεκριμένα ζώδια και γύρω στην 28η μοίρα.

Πρόκειται για μια Πανσέληνο που δεν είναι καθόλου ονειρική και ρομαντική, αφού έχουμε πολύ κοντά της τις δυσαρμονικές όψεις του Ερμή στον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, αλλά και της Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο. Αν την αφήσουμε να μας παρασύρει σε όνειρα και φαντασιώσεις, πιθανώς να πάρουμε την πικρή γεύση της απογοήτευσης και της διάψευσης.

Φυσικά και όλα τα ζώδια επηρεάζονται, ανάλογα με τον τομέα που πέφτει η Πανσέληνος στους Ιχθύς αλλά υπάρχουν κάποια που θα επηρεάσει περισσότερο. Ποια είναι;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονά σου η αλήθεια είναι ότι θα σε βασανίσει, καθώς θα σε βάλει σε διαδικασία αμφισβήτησης όσον αφορά στις σχέσεις σου. Δεν είναι στραβός ο γιαλός, εσείς στραβά αρμενίζετε και κάπου αυτό πρέπει να σταματήσει και στις συνεργασίες σου και σε ό,τι έχει να κάνει με το/η σύντροφό σου. Από την άλλη, με το κλίμα γενικά να μην είναι καλό, λάθη, ψέματα, υπερβολικές απαιτήσεις ή αποφυγή των πραγματικών καταστάσεων δεν αποκλείεται να φέρουν και το τέλος μιας επαφής με άτομο που είχατε έρθει αρκετά κοντά το προηγούμενο διάστημα. Δεν αποκλείεται και η πιθανότητα αλλαγής πλάνων, αλλά και να εμφανιστεί στο κάδρο ένα πρόσωπο που θα ανατρέψει τα δεδομένα σου, είτε για καλό είτε για κακό ή να ανακύψει κι ένα απρογραμμάτιστο ταξίδι.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved