Έτσι θα καταλάβεις ότι το πάθος του για σένα άρχισε να σβήνει, σύμφωνα με το ζώδιό του!

Χτυπάνε τα καμπανάκια... 

Έτσι θα καταλάβεις ότι το πάθος του για σένα άρχισε να σβήνει, σύμφωνα με το ζώδιό του!

Όλες φτάνουμε σε ένα σημείο που, είτε έχουμε σχέση είτε ενδιαφερόμαστε για έναν άντρα ερωτικά, αρχίζουμε και λαμβάνουμε (ή νομίζουμε) σημάδια ότι το πάθος του για μας έχει αρχίσει και σβήνει. Ποια είναι αυτά τα στοιχεία της συμπεριφοράς του που θα πρέπει να μας χτυπήσουν τα καμπανάκια μόλις τα δούμε;

Ξέροντας το Στοιχείο που ανήκει το ζώδιο του αγαπημένου σου, μπορείς να καταλάβεις, αν άρχισε να χάνει το ερωτικό του ενδιαφέρον.

Ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης)

Αν ανήκει σε κάποια από τα Ζώδια της Φωτιάς μιλάμε για ένα πραγματικά φλογερό άτομο. Το αίμα ρέει καυτό στις φλέβες του, έχει ενθουσιασμό, ευδιαθεσία, είναι εκδηλωτικό και εξωστρεφές. Όταν αρχίσει να δείχνει ότι του ανήκει όλος ο κόσμος και οι άλλοι γύρω του είναι τυχεροί που τους επιτρέπει να ζουν σε αυτόν είναι σημάδι ότι ήδη έχει μπει στη φάση του «κρύου». Σιγά- σιγά η φλόγα θα αρχίσει να σβήνει αφού θα βαριέται να κάνει το οτιδήποτε μαζί σου, θα γίνει αδιάφορο, εγωκεντρικό και εσωστρεφές. Πριν φτάσει σε αυτό το σημείο πρέπει να παρέμβεις δυναμικά για να την αναζωπυρώσεις.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved