4 άντρες του ζωδιακού που αφήνουν τις συζύγους τους να κάνουν κουμάντο

Αυτές έχουν στο γάμο το πάνω χέρι

4 άντρες του ζωδιακού που αφήνουν τις συζύγους τους να κάνουν κουμάντο

Συχνά, αλλιώς είναι κάποιος σαν εργένης, αλλιώς όταν βάζει την κουλούρα, οπότε μην απορήσεις για τους άντρες του ζωδιακού που αναφέρουμε παρακάτω και την αλλαγή τους, μόλις παντρευτούν. Ένα θα σου πούμε, κάποιοι από αυτούς, ίσως σε εκπλήξουν με την προθυμία τους να αφήσουν τη σύζυγό τους να αναλάβει το κουμάντο στο σπίτι, καθώς σε άλλες περιπτώσεις δεν το συνηθίζουν.

ΛΕΩΝ

Ω! Ναι! Ο Βασιλιάς, γίνεται… υπήκοος. Δεν χάνει βέβαια ποτέ την αίγλη του και την λάμψη του, αλλά όταν ο άντρας Λέων σοβαρεύεται και παντρεύεται γίνεται άλλος άνθρωπος. Όταν «ανοίγει» σπίτι, δίνει τα κλειδιά στην γυναίκα του. Και μάλιστα την αφήνει να έχει και τον πρώτο λόγο. Ακούει όλα όσα έχει να του πει, δεν φέρνει αντιρρήσεις και συνεργάζεται πάρα πολύ καλά. Από την στιγμή που αποφάσισε να την κάνει γυναίκα του, την έχει βασίλισσα και κορώνα στο κεφάλι του!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σοκαρίστηκες, το ξέρουμε… Και όμως ο σκληρός και ψυχρός άντρας Αιγόκερως γίνεται άλλος άνθρωπος στον γάμο του. Στην δουλειά του μπορεί να είναι σκληρός, απαιτητικός και φιλόδοξος, μπροστά στην σύζυγό του όμως είναι ο άντρας που θέλει να έχει. Την αγαπά, την φροντίζει, τις παρέχει τα πάντα για να μην της λείψει κάτι και της είναι αφοσιωμένος. Μοιράζεται μαζί της τα καλά και τα άσχημα και είναι ένας σωστός οικογενειάρχης.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό και πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved