Ιβάνκα Τραμπ: Έντυσε το αγοράκι της με φόρεμα σαν του πρίγκιπα Γεώργιου!

Το ένα είναι γαλαζοαίματο μωρό...και το άλλο βαθύπλουτο. Γένους αρσενικού και τα δύο. Το ένα γεννήθηκε ακολουθώντας πιστά και αυστηρά το πρωτόκολλο,

Ιβάνκα Τραμπ: Έντυσε το αγοράκι της με φόρεμα σαν του πρίγκιπα Γεώργιου!

ενώ το άλλο μέσα σε μία βαθύπλουτη οικογένεια. Τι κοινό μπορεί να έχουν; Την ενδυμασία τους, που δεν είναι άλλη από φόρεμα!

Εντάξει, στην περίπτωση του Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, μπορούμε να το καταλάβουμε, στην περίπτωση όμως της Ιβάνκα Τράμπ, κόρη του δισεκατομμυριούχου Ντόναλντ Ντράμπ, αδυνατούμε να το καταλάβουμε!

Η Ιβάνκα, φαν του Ίνσταγκραμ, ανέβασε πριν από λίγες ημέρες, στον προσωπικό της λογαριασμό, φωτογραφία με το γιο της, ντυμένο σαν κορίτσι, αφού το ρούχο ήταν παραπλήσιο με του πρίγκιπα Γεώργιου. Ένα φόρεμα κρεμ που σίγουρα δεν αρμόζει σε ένα αγοράκι.

Η Ιβάνκα γέννησε πριν λίγους μήνες, και είναι το δεύτερο παιδί της αφού το ζευγάρι έχει ακόμη μία κορούλα, την Αραμπέλα. Πώς της φάνηκε της μικρής όταν είδε τον αδελφό της ντυμένο κοριτσάκι; Κανείς δεν μπορεί να ξέρει!

Αρχίζει να γίνεται μόδα, το φόρεμα σε αγοράκια; Ας ελπίσουμε ότι δεν θα ξαναδούμε παρόμοια φωτογραφία, γιατί άλλο να είσαι πρίγκιπας και να πρέπει να ακολουθείς πιστά το πρωτόκολλο και άλλο να είσαι απλός θνητός. Ακόμη κι αν είσαι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο και το επίθετό σου είναι Τραμπ!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved