Η τραγική μετάλλαξη της αθώας Χάνα Μοντάνα στην προκλητική... Μάιλι Σάιρους

Ήταν η ηρωίδα της Ντίσνει, που αποτελούσε πρότυπο για εκατομμύρια παιδιά σε όλον τον κόσμο, που έμεναν καθηλωμένα στις οθόνες τους, για να παρακολουθήσουν την σειρά Χάνα Μοντάνα που την έκανε διάσημη.

Η τραγική μετάλλαξη της αθώας Χάνα Μοντάνα στην προκλητική... Μάιλι Σάιρους

Η Μάιλι Σάιρους, όμως, από αθώα «πριγκίπισσα» της Ντίσνει, μεταλλάχθηκε σε προκλητική λολίτα, που σε κάθε της εμφάνιση, δεν διστάζει να αποκαλύπτει ακόμη και τα πιο απόκρυφα σημεία του κορμιού της. Πριν λίγες ημέρες ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ίνσταγκραμ μία φωτογραφία στην οποία έχει μοβ μαλλιά, ενώ φοράει μία προκλητική στολή για να γιορτάσει το Χαλογουιν, με το ένα της στήθος, σχεδόν ακάλυπτο.

Τίποτα δεν θυμίζει την παιδική ηρωίδα με αγγελικό πρόσωπο. Τώρα η τραγική μετάλλαξή της, έχει κάνει πολλούς να μιλούν με τα χειρότερα λόγια, για την 20χρονη. Στο βίντεο κλιπ της μάλιστα, προτίμησε να γδυθεί και να μείνει ολόγυμνη πάνω σε μία μπάλα!

Κανείς δεν θα ξεχάσει, τη θύελλα αντιδράσεων που είχε ξεσπάσει, με την άκρως προκλητική της εμφάνιση, στα MTV Awards. Τότε το τηλεοπτικό Συμβούλιο Γονέων είχε εξαπολύσει σφοδρή επίθεση, ενώ αρκετοί γονείς διαμαρτυρήθηκαν έντονα, αφού τα παιδιά τους την είχαν ως πρότυπο. Δεν έλειψαν όμως και οι καλλιτέχνες που έτρεξαν να την υπερασπιστούν. Ο Τζάστιν Τίμπερλεικ, την υποστήριξε με το παραπάνω, ισχυριζόμενος το συγκεκριμένο λουκ που υιοθέτησε ήταν συμβατό με το στιλ των MTV.

Η ίδια πάντως φαίνεται να το ευχαριστιέται όλο αυτό αφού διατυμπανίζει παντού ότι είναι κακό κορίτσι, καλλιτέχνης και ό,τι θέλει κάνει!
Ο κόσμος όμως έχει μάτια και κρίνει, και το αποτέλεσμα είναι άκρως απογοητευτικό για την Σάιρους αλλά και για όσους μεγάλωσαν παρακολουθώντας την σειρά που την έκανε διάσημη.

Αντίο αθώα Χάνα..

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved