7 αλήθειες που πρέπει να γνωρίζεις, αν αγαπάς έναν Λέοντα!

Έχεις σχέση με Λέοντα; Ας πρόσεχες!

7 αλήθειες που πρέπει να γνωρίζεις, αν αγαπάς έναν Λέοντα!

Κανείς δεν θα μπορούσε να κατηγορήσει έναν Λέοντα ότι είναι ντροπαλός και αν τυχόν κάποιος το ισχυριστεί, ο ίδιος ο Λέων θα καταρρίψει αυτό το επιχείρημα σε 2 δευτερόλεπτα!

Όλοι γνωρίζουμε και οι περισσότεροι μπορούμε να αναγνωρίσουμε ένα Λιοντάρι μέσα σε έναν χώρο, αφού η σπουδαία προσωπικότητά του, αναπόφευκτα, θα λάμψει!

Αρκεί αυτό όμως; Τι κρύβεται πίσω από αυτό το λαμπερό, γεμάτο αυτοπεποίθηση άτομο. Πώς είναι στην καθημερινή του ζωή και πώς συμπεριφέρεται στις σχέσεις του; Αν ανήκεις στην κατηγορία των ατόμων που ερωτεύτηκες ή έκανες σχέση με ένα Λιοντάρι, διάβασε παρακάτω ποια είναι 7 βασικές αλήθειες που πρέπει να γνωρίζεις:

1. Είναι πεισματάρης

Αυτό που εσύ λες «πεισματάρης», ο Λέων το λέει «αποφασιστικός». Είναι ένα σταθερό ζώδιο, που σημαίνει ότι είναι περήφανο και συχνά κάπως πεισματάρικο. Αναζητά τη σταθερότητα και δεν του αρέσει να συναντά εμπόδια στο δρόμο του από την… αντιπολίτευση!

Φυσικά και θα υπάρξουν διαφωνίες στη σχέση σου με ένα Λιοντάρι, αλλά όταν αυτές συμβούν, σιγουρέψου πρώτα ότι συμπεριφέρεσαι ευγενικά και χωρίς να το επικρίνεις, αλλιώς «θα βγάλει νύχια» ή θα ακούσεις τον… βρυχηθμό του.

Αν έχει θυμώσει μαζί σου, ζήτα συγγνώμη, αλλά άφησέ του χώρο και χρόνο να ηρεμήσει. Μην πιλατεύεις το λιοντάρι και μην προσπαθήσεις να το κατευνάσεις λέγοντας «έλα τώρα, ηρέμησε», γιατί το πιο πιθανό είναι να σου… ορμήσει!

2. Έχει ευαίσθητο «εγώ»

Παρά τη σιγουριά που αποπνέει εξωτερικά, ο Λέων μπορεί να πληγωθεί πολύ εύκολα. Του αρέσει να τον θαυμάζουν και να τον επαινούν για τη μοναδικότητα και τη δημιουργικότητά του, πράγμα που σημαίνει ότι κάθε τόσο θα πρέπει να τον καθησυχάζεις και να του παρέχεις επιβεβαίωση.

Κέρδισέ τον με το να αγαπάς το μοναδικό του στυλ και τον τρόπο ζωής του και, βέβαια, φρόντισε να το ξέρει.

3. Είναι παιχνιδιάρης

Είναι διασκεδαστικό και παρατηρητικό ζώδιο, που του αρέσει να

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved