Διαγωνισμός: Χάρισε στο μικρό σου μοναδικά δώρα από την ταινία «Σπίριτ: Ο Ατίθασος»!

Κερδίστε όμορφα δώρα!

Διαγωνισμός: Χάρισε στο μικρό σου μοναδικά δώρα από την ταινία «Σπίριτ: Ο Ατίθασος»!

Υπάρχουν αρκετές δραστηριότητες που φέρνουν κοντά έναν γονιό με το παιδάκι του όμως, δεν υπάρχει αμφιβολία πως η επίσκεψη στον κινηματογράφο, αποτελεί μία εμπειρία που απολαμβάνουν μικροί και μεγάλοι και σίγουρα, μένει αξέχαστη σε κάθε παιδί, ειδικότερα αν πρόκειται για μία ταινία που αφορά σε πανανθρώπινες αξίες, όπως η αγάπη, η φιλία και ο ηρωισμός. Διότι παρακολουθώντας μαζί με το μικρό σου μία ταινία που πραγματεύεται τόσο σημαντικά και ευαίσθητα ζητήματα, σου δίνεται η δυνατότητα να απολαύσεις μία εποικοδομητική συζήτηση μαζί του φεύγοντας από τον κινηματογράφο και μέσω αυτής, να του «καλλιεργήσεις» αυτές τις αξίες.

Ακριβώς για αυτό, δεν πρέπει με τίποτα να χάσετε την επική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων «Σπίριτ: Ο Ατίθασος», η οποία θα προβάλλεται στα ελληνικά στους κινηματογράφους από τις 12 Αυγούστου, από την Tulip Entertainment. Πρόκειται για την ιστορία μιας δυνατής φιλίας ανάμεσα στην πεισματάρα Λάκι και το άγριο άλογο Σπίριτ, μίας παράξενης και τρυφερής σχέσης, η οποία θα είναι καθοριστική για τη ζωή και των δύο.

Αν θέλεις, λοιπόν, να συστήσεις αυτούς τους δύο ήρωες στο μικρό σου, πριν βρεθείτε στην αίθουσα ή την αυλή ενός κινηματογράφου, το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις, είναι να λάβεις μέρος στον μεγάλο μας διαγωνισμό στο Instagram!

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο Instagram του Mothersblog.gr και θα διαρκέσει από τις 10 έως και τις 13 Αυγούστου, ενώ δηλώνοντας συμμετοχή σε αυτόν, μπορεί να είσαι μία από τις δέκα τυχερές, που θα χαρίσουν στα μικρά τους ένα barrel bag, ένα σακίδιο πλάτης, ένα ζευγάρι από βραχιόλια φιλίας, ένα σετ αξεσουάρ μαλλιών, ένα snap band και ένα boomerang blanket!

diagonismos mothersblog tulip 3



Για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό, θα χρειαστεί απλώς να ακολουθήσεις τα εξής βήματα:

Θα κάνεις follow το @mothersbloggr και το @tulip.entertainment_greece και θα κάνεις mention δύο φίλες σου στα σχόλια κάτω από το σχετικό post στο Instagram του Mothersblog.gr!


https://www.instagram.com/p/CSZCDvWKCoN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading



Ποιος ξέρει; Ίσως να είσαι εσύ μία από τις δέκα τυχερές μανούλες που θα χαρίσουν στα μικρά τους ένα «πλούσιο» πακέτο από χρήσιμα και όμορφα δώρα, τα οποία θα τους υπενθυμίζουν τις σπουδαίες αξίες που πρεσβεύει η συγκινητική και συναρπαστική ταινία «Σπίριτ: Ο Ατίθασος», η οποία θα προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες από τις 12 Αυγούστου, από την Tulip Entertainment.

diagonismos mothersblog tulip 2

Διάβασε, λοιπόν, τους όρους του διαγωνισμού εδώ και λάβε μέρος στον διαγωνισμό!



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved