Ζιζέλ: Μία πανέμορφη, ερωτευμένη μαμά σε προσωπικές οικογενειακές στιγμές! (φωτογραφίες)

Οι περισσότερες γυναίκες που θα δουν τις παρακάτω φωτογραφίες από το προσωπικό άλμπουμ της οικογένειας της Ζιζέλ, όπως η ίδια το έχει δημιουργήσει στο instagram, θα αναρωτηθούν τι θα ήταν αυτό που θα μπορούσε να λείπει από την προσωπική ζωή του διάσημου μοντέλου.

Ζιζέλ: Μία πανέμορφη, ερωτευμένη μαμά σε προσωπικές οικογενειακές στιγμές! (φωτογραφίες)

Η απάντηση, είναι μάλλον τίποτα αφού το διάσημο τοπ μόντελ, εκτός από τέλειες αναλογίες και άψογο παρουσιαστικό έχει και μία πολύ ευτυχισμένη οικογένεια, έναν κούκλο και αφοσιωμένο σύζυγο και δύο παιδιά που την λατρεύουν και τα λατρεύει. Τι άλλο θα μπορούσε να ζητήσει από τη ζωή της;

Η Ζιζέλ η οποία είναι παντρεμένη από το 2009 με τον άσο του αμερικανικού ποδοσφαίρου Τομ Μπρέιντι και έχει αποκτήσει μαζί του τον γιο της Μπέντζαμιν ο οποίος είναι τεσσάρων ετών και την μόλις έντεκα μηνών κόρη της Βιβιάν, δηλώνει πολύ ερωτευμένη και μάλιστα σε κάθε ευκαιρία εκφράζει την αγάπη της προς το πρόσωπό του ακόμα και στα social media. Όσο για τα παιδιά της, φυσικά και αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά της και περνά τις περισσότερες ώρες της ημέρας μαζί τους, ακόμα και αν έχει πολλές φωτογραφίσεις και κάστινγκ.

Το μοντέλο έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία ιδανική οικογένεια και μαζί της ζει το όνειρό της, βιώνοντας την απόλυτη ευτυχία. Και για του λόγου το αληθές, ιδού οι φωτογραφίες από το προσωπικό της άλμπουμ με τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα που θα σας πείσουν για όλα τα παραπάνω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved