Η συγκινητική ιστορία υιοθεσίας διδύμων από πολύτεκνη οικογένεια! (βίντεο)

Δίδυμα μωρά, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι γεννήθηκαν τον Απρίλιο του 2011 όμως επρόκειτο να πάνε σε ορφανοτροφείο αφού η βιολογική τους μητέρα αποφάσισε να τα εγκαταλείψει. Μία πολύτεκνη οικογένεια όμως από το Τένεσι των Ηνωμένων Πολιτειών έδειξε από την αρχή ενδιαφέρον για υιοθεσία τους και πράγματι τα κατάφερε.

Η συγκινητική ιστορία υιοθεσίας διδύμων από πολύτεκνη οικογένεια! (βίντεο)

Τα παιδιά πήγαν στο σπίτι της οικογένειας όταν ήταν μόλις πέντε εβδομάδων εν ζωή. Όμως, σύντομα άρχισαν τα προβλήματα.

Ο μικρούλης παρουσίασε πρόβλημα με την καρδιά ενώ η μικρή από τον πρώτο μήνα της ζωής της πάθαινε επιληπτικές κρίσεις.

Οι γονείς τους τα πήγαν στους γιατρούς. Και όπως λένε στο βίντεο που ακολουθεί, ο Θεός έδειξε το μεγαλείο του.

Το καρδιακό φύσημα που παρουσίαζε ο μικρός ήταν ουσιαστικά πνευμονική στένωση και η αδελφούλα του πράγματι έπασχε από επιληψία. Και τα δύο προβλήματα υγείας, αν και ακούγονταν πολύ σοβαρά, έπαψαν να υφίστανται με το πέρασμα των μηνών.

Τόσο η μικρή όσο και ο αδελφός της θα γίνονταν από μόνα τους καλά όπως είπαν οι γιατροί και πράγματι δεν αντιμετώπισαν ποτέ ξανά πρόβλημα.

Η μικρή ονομάστηκε από τους γονείς της Μπλου Μπελ λόγω του βαθύ μπλε χρώματος των ματιών της ενώ ο μπόμπιρας πήρε το όνομα Έβερεστ γιατί έδειχνε δυνατός και βράχος, σαν να ήταν το ψηλότερο βουνό.

Τα δίδυμα που υιοθετήθηκαν ζουν πλέον ευτυχισμένα στην αγκαλιά των γονιών τους και παίζοντας με τα άλλα τέσσερα αδέλφια τους, βιολογικά παιδιά του ζευγαριού. Δείτε το συγκινητικό βίντεο που ακολουθεί...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved