Απίστευτο! Μητέρα έκαψε το μόριο και τις θηλές του γιού της

Μόνο ο ορισμός μητέρα δε μπορεί να δοθεί σε μια γυναίκα από τη Μασσαχουσέτη, που κακοποιούσε το γιό της και του έκαψε το μόριό του κάνοντάς του οριστική ζημιά.

Απίστευτο! Μητέρα έκαψε το μόριο και τις θηλές του γιού της

Η γυναίκα επιτέθηκε στον 19χρονο νεαρό, αρπάζοντας το μόριό του και κρατώντας το σφιχτά στη χούφτα της, πήρε έναν αναπτήρα και το έκαψε. Στη συνέχεια έβαλε φωτιά και στις θηλές του.

Το μόριο του έπαθε οριστική ζημιά στα νεύρα και εγκαύματα δευτέρου βαθμού.

Στη γυναίκα επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 30 ετών ενώ η ίδια ισχυρίστηκε ότι επιτέθηκε μόνο όταν ο γιος της την απείλησε ότι θα έκανε σεξ μαζί της αλλά ο δικαστής δεν πείσθηκε.

Κατηγορήθηκε επίσης, ότι εξανάγκασε τον γιο της για να πει ψέματα για την κακοποίηση.

Ο γιός της που κατέθεσε εναντίον της, λόγω συναισθηματικής φόρτισης διάβασε μία γραπτή ανακοίνωση που είχε ετοιμάσει:
«Αγαπητή πρώην μητέρα, αυτό που έκανες είναι ασυγχώρητο. Με χτύπησες, με άφησες θεονήστικο, σχεδόν μου ξερίζωσες το πέος, μου πέταξες τα ρούχα, δεν με άφηνες να κάνω μπάνιο. Σχεδόν με σκότωσες αναγκάζοντάς με να πιω ταυτόχρονα τρία αντικαταθλιπτικά και δύο μυοχαλαρωτικά. Μόνο τώρα κατάλαβα ότι είσαι ένας κοινός εγκληματίας και ήθελες να πεθάνω για να γυρίσεις στην παλιά σου ζωή. Δεν θα μπορέσεις να έρθεις στην αποφοίτησή μου ή να με αποχαιρετίσεις για το κολέγιο. Οπότε σου λέω αντίο. Ελπίζω να κατάλαβες ότι έχασες όλα όσα είχες».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved