Οι όψεις του Ήλιου με τους υπόλοιπους πλανήτες σε ένα ωροσκόπιο και η ερμηνεία τους

Οι όψεις που κάνει ο Ήλιος μας είναι εξέχουσας σημασίας

Οι όψεις του Ήλιου με τους υπόλοιπους πλανήτες σε ένα ωροσκόπιο και η ερμηνεία τους

Ο Ήλιος ή αλλιώς το ζώδιό μας, εκτός από το κέντρο της προσωπικότητας μας, είναι και μια «εικόνα» του πατέρα ή γενικότερα ένα «αρσενικό» αρχέτυπο.

Να θυμίσω μόνον πώς σε έναν γυναικείο χάρτη ο Ήλιος μπορεί να αναφέρεται πρωτίστως στον σύζυγο-σύντροφο και όχι τόσο στην ίδια.

Ήλιος-Σελήνη

Το «μπόνους» αυτών των όψεων είναι η σύνθεση των αντιθέτων. Το άτομο εξελίσσεται «παντρεύοντας» μεταξύ τους αντίθετες ή διαφορετικές τάσεις. Το περιεχόμενο των οίκων ή των ζωδίων που βρίσκονται τα δύο Φώτα, ορίζει το βασικό πλαίσιο των συνδυασμένων εφαρμογών.

Το άτομο μπορεί ακόμη να υιοθετεί πότε τον «αρσενικό» και πότε τον «θηλυκό» ρόλο, διευρύνοντας έτσι την πρόσβαση του στον ψυχισμό των άλλων.

Η όψη είναι εξαιρετικά λειτουργική σε σχέσεις που ξεκινούν με κάποιο θεμελιώδες πρόβλημα. Τα δύσκολα αρχίζουν μετά, όταν όλα ...εξομαλύνονται!

Ήλιος-Ερμής

Εδώ έχουμε να κάνουμε με κάθε δραστηριότητα που έχει σχέση με γραπτά, συμβόλαια, μετάδοση πληροφορίας και γραμματειακή υποστήριξη.

Η «κρυφή» σύνοδος (ο αστρικός Ερμής με τον τροπικό Ήλιο ή το αντίστροφο) είναι πολύ πιο δραστική και συνήθως δηλώνει μια σχετική επαγγελματική ιδιότητα.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved