Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ομολόγησε ο σύζυγος της 20χρονης - Τα στοιχεία που «ξεκλείδωσαν» την υπόθεση

Γλυκά Νερά: Μετά από μαραθώνια κατάθεση στη ΓΑΔΑ, ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν Κράουτς, ομολόγησε την ενοχή του για τη στυγερή δολοφονία της.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ομολόγησε ο σύζυγος της 20χρονης - Τα στοιχεία που «ξεκλείδωσαν» την υπόθεση

Λίγο πριν τις 21:30 ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ομολόγησε ότι αυτός είναι ο δολοφόνος της 20χρονης συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά στις 11 Μαΐου 2021.

Όπως είπε ο ίδιος, αιτία ήταν οι προστριβές που είχαν το ίδιο βράδυ της δολοφονίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες από αρμόδιους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, τους τελευταίους 5 μήνες φαίνεται ότι είχαν προστριβές ενώ υπήρχε και μια απειλή της 20χρονης προς τον 32χρονο πιλότο ότι θα τον χωρίσει και ότι θα φύγει μαζί με το παιδί τους, κάτι που έγινε και το συγκεκριμένο βράδυ.

Παράλληλα, φαίνεται να υπάρχει και μια δεύτερη κατάθεση ατόμου που έχει καταθέσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα της γυναίκας που παρουσιαζόταν ως ψυχολόγος, όπου επισημαίνει κάποια πράγματα που εκείνη είχε «διαγνώσει» στην σχέση του ζευγαριού, ενώ υπάρχουν και οικεία πρόσωπα που φαίνεται να το επιβεβαιώνουν.

Μετά από «μαραθώνια» κατάθεση, ο 32χρονος πιλότος παραδέχθηκε την πράξη του, και πλέον σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του.

Σχετική ανακοίνωση για την ομολογία του συζύγου της Καρολάιν, εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ. στα social media.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved