50χρονη Ελληνίδα έχασε τον μοναχογιό της σε τροχαίο και έκανε δίδυμα!

Μία Ελληνίδα μάνα έζησε την απόλυτη δυστυχία αλλά λίγο καιρό μετά και την απόλυτη ευτυχία.

50χρονη Ελληνίδα έχασε τον μοναχογιό της σε τροχαίο και έκανε δίδυμα!

Ο λόγος για την κυρία Ειρήνη (για ευνόητους λόγους δεν αποκαλύπτει το επίθετό της), η οποία έχασε τον 28χρονο γιο της από τροχαίο πριν από δύο χρόνια, όμως σήμερα κρατά στην αγκαλιά της τα δίδυμα μωρά της.

Όπως αποκάλυψε η κυρία Ειρήνη, την ημέρα που έχασε τον μονάκριβο γιο της είχε ένα πολύ κακό προαίσθημα. Μάλιστα, λόγω αυτού ζήτησε από τον νεαρό άντρα να μην βγει βόλτα και να μείνει σπίτι. Ο 28χρονος νέος όμως είχε ραντεβού με την κοπέλα του και φυσικά δεν άκουσε τη μητέρα του, ενώ αδιαφόρησε πλήρως για τις δυσοίωνες σκέψεις που είχε. Λίγες ώρες αργότερα, η άτυχη μάνα μάθαινε πως ο γιος της και η κοπέλα του είχαν καρφωθεί με τη μηχανή σε μία κολόνα και ότι εκείνος είχε ήδη φύγει από τη ζωή.

Η κυρία Ειρήνη, παρά το βαρύ πένθος της δεν το έβαλε κάτω και αποφάσισε να αποκτήσει ξανά παιδιά. Αν και ο σύζυγός της επέμενε όσα χρόνια είχαν τον γιο τους να μην κάνουν άλλα παιδιά, όταν τον έχασαν δέχτηκε και εκείνος να μπουν σε μία τέτοια διαδικασία. Μέχρι τελικά να μείνει έγκυος η κυρία Ειρήνη υπήρξαν πολλοί που κατέκριναν την απόφασή της να κάνει άλλα παιδιά, επισημαίνοντάς της πως δεν επρόκειτο ο ερχομός ενός νέου παιδιού να καταλαγιάσει τον πόνο της για τον χαμό του γιου της.

Και όντως έτσι ήταν, όμως η ζωή της με τον ερχομό ενός ακόμα παιδιού θα αποκτούσε νέο νόημα. Πού να ήξερε πως μετά από εξωσωματική θα έμενε έγκυος σε δίδυμα; Πλέον η κυρία Ειρήνη και ο σύζυγός της είναι γονείς δύο υπέροχων μωρών που μπορεί να μην έδιωξαν ούτε για λίγο τον πόνο τους για τον χαμένο γιο τους, όμως κατάφεραν να τους δώσουν την ελπίδα και τη διάθεση να κάνουν ξανά όνειρα για το μέλλον.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved