Να πώς θα τα ξαναβρείτε με τον καλό σου μετά από ένα τσακωμό

Ο κάθε άντρας του ζωδιακού έχει τα κουμπιά του 

Να πώς θα τα ξαναβρείτε με τον καλό σου μετά από ένα τσακωμό

Συχνά, παρουσιάζονται εντάσεις και διαφωνίες μεταξύ δύο συντρόφων, που οδηγούν σε τσακωμό. Άλλοι λένε ότι καλό θα ήταν να αφήνουμε να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να κάνουμε το... κορόϊδο. Άλλοι πάλι ότι χρειάζεται εφ' όσον αποκατασταθεί η... τάξη να κάνουμε με το ταίρι μας μια κουβέντα κι εμείς συμφωνούμε με αυτούς.

Ωστόσο, ο κάθε ένας άντρας του ζωδιακού έχει τα κουμπιά του, οπότε θέλει να τον προσεγγίσεις με συγκεκριμένο τρόπο, ώστε να επιλυθούν τα θέματα της σχέσης σας.

ΚΡΙΟΣ: Η έννοια της ανεξαρτησίας είναι για αυτόν ιερή και δεν πρέπει με τίποτα να παραβιαστεί. Δεν θέλει με τίποτα να του λένε τι να κάνει.

Tip: «Ξέρω ότι θέλεις να το κάνεις με τον δικό σου τρόπο και το εκτιμώ. Θέλω να μου δείξεις και μένα αυτόν τον τρόπο για να δούμε αν θα λειτουργήσει.»

ΤΑΥΡΟΣ: Φοβάται να κάνει αλλαγές και είναι ξεροκέφαλος.

Tip: «Καταλαβαίνω ότι σου αρέσουν τα πράγματα όπως ακριβώς είναι και ότι οι αλλαγές δεν είναι το καλύτερό σου. Θα πάμε με το δικό σου ρυθμό, μέχρι να νιώσεις σίγουρος και ασφαλής».

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πίσω από τη συνεχόμενη φλυαρία τους κρύβεται η ανάγκη να τους ακούνε.

Tip: «Καταλαβαίνω ότι χρειάζεσαι από εμένα να σε ακούσω και ίσως νιώθεις ότι αυτή τη στιγμή δεν το κάνω. Όμως είμαι όλο αυτιά για να ακούσω προσεκτικά ό,τι κι αν έχεις να μου πεις».

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε ΕΔΩ την απάντηση!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved