Αναγκάστηκαν να σταματήσουν την παραγωγή παγωτού από μητρικό γάλα!

Ένα κατάστημα στο Ηνωμένο Βασίλειο, είχε την ιδέα να δημιουργήσει και να διαθέτει παγωτό από μητρικό γάλα.

Αναγκάστηκαν να σταματήσουν την παραγωγή παγωτού από μητρικό γάλα!

Η Ιδέα έγινε πραγματικότητα και το παγωτό από μητρικό γάλα που αγόραζαν από μητέρες της χώρας ανακατεμένο με βανίλια και ξύσμα λεμονιού, έγινε αμέσως ανάρπαστο. Μάλιστα το ονόμασαν και Μπέιμπι Γκάγκα!

Σε μια έκθεση παγωτού, όμως, πολλοί που το δοκίμασαν αντέδρασαν έντονα! Μάλιστα Κλιμάκιο της Υγειονομικής Υπηρεσίας της χώρας παρενέβη για να κατασχέσει το παγωτό από το κατάστημα. Οι παρασκευαστές του παγωτού δήλωσαν πως ακολούθησαν όλα όσα ορίζει ο νόμος για την παρασκευή του παγωτού. Το γάλα υποβλήθηκε σε απαραίτητες εξετάσεις υγειονομικού χαρακτήρα ενώ σε εξετάσεις αίματος υποβλήθηκαν και οι δότριες γάλακτος προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσο ασφαλές ήταν να καταναλώνεται το συγκεκριμένο παγωτό από μητρικό γάλα.

«Απ' όσο γνωρίζουμε, δεν υπάρχει νόμος που να απαγορεύει μια επιχείρηση από την πώληση παγωτού από μητρικό γάλα», δήλωσε ο Mατ O' Κόνορ, ιδρυτής της εταιρίας Icecreamists, που δημιουργεί και διαθέτει το συγκεκριμένο παγωτό στην αγορά.

Παρά τα προβλήματα, οι υπεύθυνοι της Icecreamists είπαν ότι είχαν θετική αντίδραση από το κοινό σε ό,τι αφορά το προϊόν τους, όμως αναγκάστηκαν να σταματήσουν την παρασκευή του μέχρι τελικά να είναι σίγουρο πως είναι απόλυτα ασφαλές για τους καταναλωτές.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved