Τα μεΓάλα θρεπτικά και απολαυστικά σνακ που θα έχεις μαζί σου παντού, κάθε στιγμή

Τα μεΓάλα θρεπτικά και απολαυστικά σνακ που θα έχεις μαζί σου παντού, κάθε στιγμή

Σύμφωνα με πολλούς διατροφολόγους, υπάρχει ένας «χρυσός» κανόνας για μία υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή, ο οποίος επιτάσσει να καταναλώνουμε τουλάχιστον πέντε μικρά γεύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Βλέπεις, η συγκεκριμένη μέθοδος βοηθά τον μεταβολισμό να βρίσκεται διαρκώς σε εγρήγορση και ταυτόχρονα, παρέχει στον οργανισμό μας τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται. Αλήθεια, όμως πόσο εύκολο είναι να μένουμε συνεπείς στην υπόσχεση να καταναλώνουμε καθημερινά πέντε γεύματα;

Στη δική μου περίπτωση, αυτό που με βοήθησε πρόσφατα να πάρω την απόφαση να βελτιώσω τις διατροφικές μου συνήθειες, ήταν η σκέψη πως τα παιδιά είναι ένας «καθρέφτης» των γονιών και πως μέσα από τη δική μου διατροφή, θα δώσω το σωστό παράδειγμα στα μικρά μου. Σε αυτή τη σημαντική προσπάθεια δεν ήμουν μόνη, αφού ανακάλυψα στα ψυγεία του σούπερ μάρκετ της γειτονιάς μου τα νέα, λαχταριστά σνακ NOYNOY Gouda, τα οποία είναι… μεΓάλα σε θρεπτικότητα και γεύση, ενώ τα απολαμβάνω με τα μικρά μου κάθε στιγμή της ημέρας!

Ένα λαχταριστό μπαστουνάκι gouda 20g που φτιάχνεται από ένα ποτήρι 200 ml φρέσκο παστεριωμένο γάλα

Τα γαλακτοκομικά προϊόντα αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής μας διατροφής και συνιστούν προσθήκες υψηλής θρεπτικής αξίας στη διατροφή μας, αφού το γάλα είναι «πλούσιο» σε ασβέστιο, πρωτεΐνες και βιταμίνες του συμπλέγματος Β. Αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους που έχω πάντα στο ψυγείο μου τα νέα, πεντανόστιμα ΝΟΥΝΟΥ Gouda Bars, τα απολαυστικά μπαστουνάκια αυθεντικού τυριού NOYNOY Gouda που ανακάλυψα τώρα στο σούπερ μάρκετ, όπου το κάθε ένα φτιάχνεται από ένα ποτήρι φρέσκο αγελαδινό παστεριωμένο γάλα! Έτσι, τις φορές που θέλουμε να απολαύσουμε οικογενειακώς ένα γευστικό και θρεπτικό σνακ, στρεφόμαστε πλέον στα νέα NOYNOY Gouda Bars, τρώγοντάς τα σκέτα ή συνδυάζοντάς τα ένα παραδοσιακό και αγαπημένο κουλούρι Θεσσαλονίκης – κλασική αξία!

image1

Gouda dips παρέα με τραγανά κριτσίνια για να βουτάμε και να… ξανά βουτάμε στην απόλαυση.

Η αλήθεια είναι, βέβαια, πως κάποιες ημέρες το πρόγραμμά μου είναι τόσο επιβαρυμένο, που δεν έχω χρόνο να ετοιμάσω τίποτα απολύτως. Τότε, για να αποφύγω την επιλογή ενός πρόχειρου και ανθυγιεινού σνακ, έχω πάντα μαζί μου τον λαχταριστό και θρεπτικό «σύμμαχο», που ανακάλυψα τώρα στο σούπερ μάρκετ, δηλαδή τα αγαπημένα μου ΝΟΥΝΟΥ Gouda Dips. Όπως διαπίστωσα από την πρώτη στιγμή, πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο και πεντανόστιμο σνακ με τυρί gouda που φτιάχνεται από φρέσκο αγελαδινό γάλα, διατηρώντας την αυθεντική, νόστιμη γεύση του τυριού και τα «πολύτιμα» θρεπτικά συστατικά του, δηλαδή το ασβέστιο, την πρωτεΐνη και τη βιταμίνη B12. H πρωτοποριακή συσκευασία των ΝΟΥΝΟΥ Gouda Dips, μάλιστα, περιλαμβάνει και τραγανά κριτσίνια, τα οποία βουτάω ξανά και ξανά, ενώ είναι τόσο πρακτική, που μπορώ να την έχω μαζί μου παντού: Στο γραφείο, την εκδρομή και τις βόλτες με τα μικρά μου!

image2

Αν θέλεις και εσύ, λοιπόν, να διαμορφώσεις μία ωφέλιμη και ισορροπημένη διατροφή για εσένα και τα παιδιά σου, δεν αρκεί να παραμένεις συνεπής στον «κανόνα» των πέντε γευμάτων, αλλά είναι σημαντικό να αναζητήσεις τις θρεπτικές και απολαυστικές επιλογές, οι οποίες θα σε παρακινούν να κάνεις τη διατροφή σου γευστική, αλλά και θρεπτική. Το σίγουρο είναι ότι πλέον, χάρη στα νέα και λαχταριστά NOYNOY Gouda σνακ, που θα ανακαλύψεις τώρα στα σούπερ μάρκετ, μπορείς να έχεις μαζί σου παντού τις πιο γευστικές και θρεπτικές snacking λύσεις και να τις απολαμβάνεις με τα παιδιά σου, κάθε στιγμή της ημέρας!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved