Μεγάλος Διαγωνισμός: Κέρδισε συλλεκτικά δώρα από τη συναρπαστική ταινία The Croods 2!

Δέκα τυχερές θα κερδίσουν από ένα συλλεκτικό δώρο!

Μεγάλος Διαγωνισμός: Κέρδισε συλλεκτικά δώρα από τη συναρπαστική ταινία The Croods 2!

Αν με ρωτήσεις τι ήταν αυτό που μου έλειψε περισσότερο τους περασμένους μήνες, θα σου απαντήσω δίχως δεύτερη σκέψη πως ήταν η φιλόξενη ζεστασιά που ένιωθα μπαίνοντας στην αίθουσα ενός κινηματογράφου. Και είμαι σίγουρη πως αν έκαναν την ίδια ερώτηση στην κόρη μου, θα έπαιρναν την ίδια απάντηση!

Η αλήθεια είναι πως μέχρι πρότινος, η οικογενειακή βόλτα στον συνοικιακό κινηματογράφο ήταν μία «ιεροτελεστία» που μας έφερνε πιο κοντά. Ήταν μία αφορμή για να «ταξιδέψουμε» μαζί, πίσω ή μπροστά στον χρόνο, σε μακρινούς και φανταστικούς κόσμους, παρέα με ήρωες που μας προκαλούν θαυμασμό, συγκίνηση και μας βοηθούν να απολαμβάνουμε στιγμές αστείρευτου γέλιου.

Αυτός ήταν και λόγος που μόλις έμαθα για το άνοιγμα των κινηματογράφων, έσπευσα να ενημερωθώ για τους τίτλους με τους οποίους θα «εγκαινίαζα» την καλοκαιρινή σεζόν μαζί με τη μικρή μου.

Ψάχνοντας, λοιπόν, ανάμεσα σε δεκάδες επιλογές, το μάτι μου «έπεσε» τυχαία πάνω στην κατάλληλη ταινία, δηλαδή στο «Οι Κρουντς 2: Νέα Εποχή» από την Tulip Entertainment, το sequel της σπαρταριστής ταινίας «Οι Κρουντς», που είχα δει με την κόρη μου το 2013 και θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες την Πέμπτη, 3 Ιουνίου!

croods2



Με αφορμή, λοιπόν, τη μεγάλη επιστροφή της πιο αστείας, παράξενης και ετερόκλιτης οικογένειας της εποχής των σπηλαίων, μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό στο Instagram, το Mothersblog.gr σου δίνει τώρα τη δυνατότητα να κερδίσεις μοναδικά, συλλεκτικά δώρα, που θα ενθουσιάσουν τους μικρούς φίλους της φαμίλιας των Κρουντς!

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από την Τετάρτη 26 Μαΐου μέχρι το Σάββατο 29 Μαΐου και δηλώνοντας συμμετοχή σε αυτόν, μπορεί να είσαι μία από τις δέκα τυχερές που θα κερδίσουν από ένα συλλεκτικό δώρο, δηλαδή είτε ένα παιδικό t-shirt, είτε ένα χνουδωτό μπρελόκ ή φυλλάδια διασκεδαστικών δραστηριοτήτων με τους αγαπημένους ήρωες της ταινίας.

crouds dora 2



Για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό, θα χρειαστεί να ακολουθήσεις απλώς τα εξής βήματα:

  1. Κάνε like στο σχετικό post στο Instagram του Mothersblog.gr
  2. Follow @mothersbloggr και @TULIP.entertainment.gr
  3. Κάνε mention στα σχόλια δύο φίλες σου
croods dora 1

Λίγα λόγια για την ταινία

Οκτώ χρόνια μετά την πρώτη της εμφάνιση στη μεγάλη οθόνη, η πρώτη οικογένεια του πλανήτη, δηλαδή οι αξιαγάπητοι Κρουντς, επιστρέφουν και μας προσκαλούν σε μία περιπέτεια… νέας εποχής! Μέσα από την καινούργια ταινία «Οι Κρουντς 2: Νέα Εποχή», η οποία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες από την Tulip Entertainment στις 3 Ιουνίου, οι Κρουντς μας συστήσουν τους Προχώβιους, μία λίγο πιο εξελιγμένη ομάδα ανθρώπων που ζει μία άκρως ξεκούραστη καθημερινότητα σε ένα πολυτελές δενδρόσπιτο. Μέσα από αυτή την… εκρηκτική γνωριμία, θα προκύψουν εντάσεις, δυνατές στιγμές και τρυφερές φιλίες, οι οποίες θα βοηθήσουν τους Κρουντς να εξελιχθούν και να καταλάβουν πως η ανθρωπότητα δεν πάει μπροστά με τo «ή εμείς ή αυτοί» αλλά μόνο με το «εμείς και αυτοί, μαζί».

Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορούμε να πάρουμε μία σύντομη «γεύση» από τη νέα ταινία, η οπoία είναι βέβαιο πως θα κερδίσει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας, όπως και η πρώτη!




Εδώ μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved