Αγγελική Λάμπρη: «Αυτό που ζω με την κόρη μου είναι μοναδικό»

Μία ευτυχισμένη μανούλα μιας κόρης δέκα μηνών σήμερα είναι Αγγελική Λάμπρη η οποία στην πρώτη της συνέντευξη μετά την γέννηση της μικρής αποκαλύπτει πως πανικοβλήθηκε αρχικά όταν έμαθε πως ήταν έγκυος.

Αγγελική Λάμπρη: «Αυτό που ζω με την κόρη μου είναι μοναδικό»

«Πανικοβλήθηκα αρκετά αλλά ούτως ή άλλως κι εγώ και ο Αντώνης θέλαμε πάρα πολύ να κάνουμε κάποια στιγμή ένα παιδί. Απλά εκείνη την εποχή είχα κλείσει μια θεατρική δουλειά, κάναμε περιοδεία και η σκέψη αυτή είχε απομακρυνθεί για λίγο από το μυαλό μου. Όταν έκανα το τεστ εγκυμοσύνης, έπαθα σοκ, δεν το πίστευα! Από τη χαρά μου γύριζα μόνη μου μέσα στο σπίτι. Η στιγμή ήταν συγκλονιστική».

Πώς είναι όμως ως μαμά για τη μικρή της; Η ίδια παραδέχεται στο Εγώ: «Παραδοσιακή. Επιθυμούσα από την αρχή έναν φυσιολογικό τοκετό, να θηλάσω το παιδί μου για κάποιο διάστημα, δεν ήθελα να έχω βοήθεια από κανέναν αλλά η κόρη μου να μεγαλώσει μαζί μου. Θεωρώ πως όταν κάνεις ένα παιδί, πρέπει να αφοσιωθείς σε αυτό. Χωρίς να σημαίνει πως δεν καταλαβαίνω και τις μητέρες που λόγω δουλειάς είναι αναγκασμένες να ζητήσουν βοήθεια».

Όσο για την πρώτη φορά που κράτησε την κόρη της αγκαλιά η ίδια παραδέχεται: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στιγμή. Ένιωσα την απόλυτη ευτυχία. Την κοιτάζαμε με τον Αντώνη σαν χαμένοι, σαν να βρισκόμασταν σε άλλη διάσταση. Δεν περιγράφονται αυτά τα συναισθήματα, είναι συγκλονιστικό να δημιουργείται μια καινούρια ζωή από τον έρωτα για τον άνθρωπό σου, να είναι ένα κομμάτι από εσένα και εκείνον. Είναι σαν να διαγράφονται μεμιάς τα πάντα και να ξεκινάς από το μηδέν».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved