Χαμόγελο του Παιδιού και Facebook θίγουν τη σεξουαλική κακοποίηση στο Internet – Απευθείας μετάδοση

Σεξουαλική κακοποίηση μέσω Internet: Απευθείας συζήτηση από το Χαμόγελο του Παιδιού και το Facebook

Χαμόγελο του Παιδιού και Facebook θίγουν τη σεξουαλική κακοποίηση στο Internet – Απευθείας μετάδοση

Την Παρασκευή 21 Μαΐου στις 16:00 παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση τη διαδικτυακή συνάντηση με τίτλο «Σεξουαλική Κακοποίηση μέσω του Internet. Αλήθειες και μύθοι» . Ειδικοί επιστήμονες, με την ενεργή συμμετοχή του κοινού, προσεγγίζουν το φαινόμενο και τον τρόπο με τον οποίο εξελίσσεται, δίνοντας κατευθύνσεις και δεδομένα που θα βοηθήσουν στην προστασία των παιδιών.

Ψυχολόγος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα απαντάει στις ερωτήσεις των θεατών, με σκοπό να ανοίξει ένας εποικοδομητικός διάλογος.

Η συνάντηση θα μεταδοθεί από το κανάλι του οργανισμού στο Facebook και μπορείτε να συμμετέχετε δωρεάν ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://fb.me/e/2bjQz5ap1

Η συνάντηση πραγματοποιείται από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και το Facebook στο πλαίσιο μίας σειράς ανάλογων συναντήσεων που θα αποτελέσουν μια σημαντική ευκαιρία για να εξερευνήσει το κοινό μερικά από τα πιο ευαίσθητα και επίκαιρα ζητήματα που αντιμετωπίζουν σε καθημερινή βάση γονείς και εκπαιδευτικοί, οι οποίοι είναι σε διάδράση με τους νέους: cyberbullying, εξάρτηση από βιντεοπαιχνίδια, ρητορική μίσους, ρατσισμός έως και ακραίες προκλήσεις.

xamigelo paidiou

Με αυτή τη σειρά συναντήσεων το Facebook εγκαινιάζει το Get Digital στην Ελλάδα, ένα έργο που βοηθά γονείς, εκπαιδευτικούς και νέους να κινηθούν με ασφάλεια στον ψηφιακό κόσμο. Πλήρεις οδηγοί, πόροι και εργαλεία για την ανάπτυξη των απαιτούμενων δεξιοτήτων με στόχο την εκπαίδευση ενήμερων ψηφιακών πολιτών. Περισσότερες πληροφορίες για το project μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω link https://www.facebook.com/fbgetdigital

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved