Είδη πρώτης ανάγκης αντί εισιτηρίου, για τη γενική δοκιμή της παράστασης «Κατάδικός μου», στο θέατρο Διάνα

Με έναν πρωτότυπο τρόπο θα πληρώσουν οι θεατές που θα θέλουν να παρακολουθήσουν την παράσταση «Κατάδικός μου», στο θέατρο Διάνα.

Είδη πρώτης ανάγκης αντί εισιτηρίου, για τη γενική δοκιμή της παράστασης «Κατάδικός μου», στο θέατρο Διάνα

Οι συντελεστές του θεάτρου πήραν τη πρωτοβουλία να μαζέψουν όσα περισσότερα απαραίτητα είδη για τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου». Σε αυτό θα βοηθήσει ο κόσμος που αντί για εισιτήριο θα προσφέρει είδη πρώτης ανάγκης αντί για εισιτήριο.

Τα αναγκαία αγαθά που μπορούν να προσκομίσουν οι θεατές είναι:
-σνακ για το σχολείο (κρουασάν, μπισκότα, ατομικοί χυμοί, γάλα),
-είδη προσωπικής υγιεινής (αφρόλουτρα, σαμπουάν κ.λπ.),
-προϊόντα καθαρισμού (χαρτί κουζίνας/τουαλέτας, υγρό πιάτων, σκόνη πλυντηρίου, σφουγγαράκια πιάτων κ.λπ.),
-φάρμακα (γάζες, τσιρότα, επιδέσμους, μπεταντίν, αντιπυρετικά, παυσίπονα, θερμόμετρα, καθαρό οινόπνευμα κ.λπ.).

Οι κρατήσεις των θέσεων για τη γενική δοκιμή θα γίνονται στο ταμείο του θεάτρου την ίδια μέρα, Πέμπτη 24 Οκτωβρίου, από 10.00 έως 14.00 και από 17.30 έως 21.30. Θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας.

Η αιχμηρή κωμωδία που συνυπογράφουν η Ελένη Ράντου, η Σάρα Γανωτή και ο Νίκος Σταυρακούδης, σε σκηνοθεσία Γιώργου Παλούμπη, που απέσπασε πέρυσι το Βραβείο Δραματουργίας Ελληνικού Έργου «Κάρολος Κουν», συνεχίζεται για τρίτη χρονιά στο θέατρο Διάνα και κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου. Μία ημέρα πριν, οι συντελεστές της παράστασης αφιερώνουν την πρόβα τζενεράλε στην «Κιβωτό του Κόσμου» και καλούν όσους επιθυμούν να την παρακολουθήσουν αντί εισιτηρίου, να προσκομίσουν την ίδια μέρα στο θέατρο είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά της «Κιβωτού».

Στην παράσταση παίζουν οι Ελένη Ράντου, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ορφέας Αυγουστίδης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Δημήτρης Καπετανάκος και ο Μπάμπης Γιωτόπουλος.

Θέατρο Διάνα: Ιπποκράτους 7
Πληροφορίες: 210 3626596

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved