Είναι 88 ετών, μητέρα τριών παιδιών και αθλήτρια της ενόργανης! (βίντεο)

Είναι μία σούπερ γιαγιά, μία τρυφερή μητέρα και η γηραιότερη αθλήτρια ενόργανης γυμναστικής.

Είναι 88 ετών, μητέρα τριών παιδιών και αθλήτρια της ενόργανης! (βίντεο)

Είναι η Τζοάνα Κας η οποία γεννήθηκε στις 20 Νοεμβρίου του 1925 στην Γερμανία. Άρχισε να ασχολείται με τη ρυθμική γυμναστική όταν ακόμα ήταν πολύ μικρή, ενώ το 1934 πήρε μέρος στο πρώτο της πρωτάθλημα.

Το πάθος της για τη ρυθμική την έκανε να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο αποτέλεσμα, ενώ το 1945 τελείωσε και την εκπαίδευσή της ως προπονήτρια ρυθμικής γυμναστικής. Παράλληλα με τις σπουδές της συνέχισε να προπονεί ενώ έγραψε και ένα βιβλίο το οποίο περιέχει ορολογίες και πληροφορίες για το συγκεκριμένο άθλημα. Το 1963 παντρεύτηκε τον προπονητή Γκέρχαρντ Κας και απέκτησε μαζί του τρεις κόρες.

Η αγάπη της για τη ρυθμική είναι τόσο μεγάλη, που η Τζοάνα δεν θέλει να σταματήσει να ασχολείται με το άθλημα που τόσο αγαπάει όσα χρόνια και αν περάσουν από πάνω της. Πολλά βίντεο άρχισαν να κυκλοφορούν από τις προπονήσεις της και εμφανίστηκε σε πολλά τηλεοπτικά σόου, από τη Γερμανία μέχρι και την Κίνα.

Τον Σεπτέμβρη του 2012 ανακοινώθηκε πως η Κας θα λάβει μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ως η γηραιότερη αθλήτρια ενόργανης γυμναστικής στον κόσμο!

Δείτε το βίντεο με τη μητέρα, γιαγιά και πάνω από όλα αθλήτρια ενόργανης γυμναστικής και είναι σίγουρο πως θα ενθουσιαστείτε!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved