Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως: Πώς αντιδρούν στους καβγάδες με το ταίρι τους;

 Με ποιον τρόπο καβγαδίζουν με το ταίρι τους τα ζώδια της γης;

Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως: Πώς αντιδρούν στους καβγάδες με το ταίρι τους;

Οι καβγάδες ανάμεσα στα ζευγάρια είναι κάτι σύνηθες και μάλλον… αναπόφευκτο! Είτε μιλάμε για δύο ανθρώπους που βρίσκονται σε σχέση είτε σε γάμο, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μην διαπληκτιστούν με τον άνθρωπό τους, έστω και σπάνια. Και όποιος πει το αντίθετο, λέει σίγουρα ψέματα ή κοροϊδεύει τον εαυτό του.

Το θέμα λοιπόν δεν είναι αν θα μαλώσεις ποτέ με το ταίρι σου, αλλά πόσο συχνά, πόσο σοβαρά και με πόση ένταση. Υπάρχουν ζώδια που μισούν τους καβγάδες και άλλα που τους λατρεύουν, γιατί με αυτόν τον τρόπο «ανάβουν τα αίματα». Κάθε ζώδιο βέβαια έχει τον δικό του τρόπο ξεσπάσματος ή αντίδρασης όταν «τα τσουγκρίζει» με τον/την σύντροφό του. Είναι θέμα επιλογής!

Διάβασε παρακάτω με ποιον τρόπο επιλέγουν να συγκρουστούν με το ταίρι τους τα ζώδια της γης, όταν νιώσουν ότι «έφτασε ο κόμπος στο χτένι»:

ΤΑΥΡΟΣ

Ο γλυκός, ήρεμος και αγαπησιάρης Ταύρος έχει ένα πολύ βασικό χαρακτηριστικό. Είναι πεισματάρης. Έχει τόση σιγουριά για την άποψή του κατά τη διάρκεια ενός καβγά, που θα περιμένει ήσυχα έως ότου το ταίρι του σταματήσει να αραδιάζει τα επιχειρήματά του και δεν θα... βλεφαρίσει ούτε το μάτι του. Απολύτως αμετακίνητος.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved