Νέα Σελήνη στον Ταύρο: Αυτά τα ζώδια πρέπει να είναι προετοιμασμένα για όλα

Το δικό σου ζώδιο είναι στη λίστα;

Νέα Σελήνη στον Ταύρο: Αυτά τα ζώδια πρέπει να είναι προετοιμασμένα για όλα

Η Νέα Σελήνη του Μαΐου γίνεται στις 11/5, 22:58 ώρα Ελλάδας, στις 21° 17’ του Ταύρου. Επηρεάζει τους εκπροσώπους του Σταθερού σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους) κυρίως αυτούς που έχουν γενέθλια το γ' δεκαήμερο και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτές τις θέσεις και γύρω στις συγκεκριμένες μοίρες.

Στα θετικά της, μπορούμε να προσθέσουμε το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, που γεμίζει με ωραίες εμπνεύσεις και δημιουργική φαντασία, αλλά και του Άρη στον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Ταύρο που γίνεται την ίδια μέρα (11/5), αφού θα δώσει εξτρά κίνητρα για κλείσιμο παλιών λογαριασμών και επιπλέον αλλαγές.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε ωθεί να κλείσεις έναν κύκλο στην προσωπική σου ζωή και να προβείς σε αλλαγές ουσίας, ώστε να έχεις τη βελτίωση που επιθυμείς. Όμως, θα χρειαστεί να παραμείνεις προσγειωμένος/η και ψύχραιμος/η, ώστε να διαχειριστείς όσο το δυνατό καλύτερα όλα τα δεδομένα που θα εμφανιστούν, για να αποδείξεις πρώτα στον εαυτό σου και μετά τους άλλους τις ικανότητές σου, αλλά και το μέχρι πού μπορείς να φτάσεις. Επειδή θα βρίσκεσαι σε υπεδιέγερση, οφείλεις να διατηρήσεις τον έλεγχο, να μην ξεφύγεις από τα όριά σου, αν δεν γνωρίζεις καλά ανθρώπους και καταστάσεις και να μην υποκύψεις σε βιαστικές και σπασμωδικές κινήσεις. Μην ξεχνάς ότι σε εσένα η βιασύνη φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα. Άκου τη διαίσθησή σου, συζήτησε με αγαπημένα σου πρόσωπα ό,τι σκέφτεσαι και νιώθεις, πάρε και τη δική τους γνώμη και μετά πράξε. Επιπλέον, ένα άλλο στιλ ντυσίματος ή κόμμωσης, μια ανανέωση, γενικά, στην εμφάνισή σου θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία σου.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί για τους επόμενους 12 μήνες

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο και 7ο ηλιακό σου οίκο, σου δίνεται η δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα σε όλων των ειδών τις σχέσεις σου, ερωτικές και επαγγελματικές και να βάλεις τα πάντα σε μια καινούργια βάση. Ένας δεσμός ετών, μια συνεργασία ή ένας συνεταιρισμός μπορεί να τελειώσουν και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες, από τη στιγμή που πλέον δε σε εκφράζουν ή δε σου προσφέρουν ικανοποίηση, αλλά, εξίσου πιθανό είναι να βάλεις τις βάσεις για να φτιάξεις κάτι καινούργιο. Ακόμα, δεν αποκλείεται να αλλάξεις τακτική ή μελλοντικούς στόχους ή να ρισκάρεις κάτι διαφορετικό που συγκεντρώνει περισσότερες προοπτικές για επιτυχία ή κέρδη. Οι άλλοι θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου, αφού θα σε επηρεάσουν αρκετά και ίσως πάρεις ορισμένες αποφάσεις, κάνοντας μια σημαντική υποχώρηση. Όπως και να έχει, πάντως, να ξέρεις ότι η απολυτότητα και το πείσμα δε θα σε βγάλουν πουθενά.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved