Λυδία Γιαννακοπούλου «Η μητέρα μου με χτυπούσε με καλώδιο και με έκαιγε με σίδερο»

Η προσωπική ιστορία της Λυδίας Γιαννακοπούλου -η οποία κακοποιήθηκε βάναυσα από την μητέρα της από την ηλικία ακόμα των 4 ετών μέχρι και τα δεκάξι της - όσες φορές και να ειπωθεί στην τηλεόραση, πάντα συγκλονίζει και συγκινεί.

Λυδία Γιαννακοπούλου «Η μητέρα μου με χτυπούσε με καλώδιο και με έκαιγε με σίδερο»

Η Λυδία ξαναθυμήθηκε τον εφιάλτη των παιδικών της χρόνων στο στούντιο της εκπομπής «Μίλα», καθώς ήταν καλεσμένη της Τατιάνας Στεφανίδου. Η ίδια όπως εξομολογείται και στις σελίδες του βιβλίου της «Το χάδι της Μητέρας» που αποτελεί άλλωστε και την προσωπική της ιστορία, η κακοποίηση από την μητέρα της υπήρξε συστηματική και ανελέητη.

«Η μητέρα μου με κακοποιούσε συστηματικά από τότε που ήμουν μωρό. Εγκατέλειπε μέσα στο κρύο εμένα και τον αδερφό μου για ώρες, στην ταράτσα του σπιτιού μας, χωρίς καν να μας δίνει φαγητό.Μέναμε για μέρες νηστικοί και πολλές φορές αναγκαζόμουν να φάω και χαρτί. Μας χτυπούσε με καλώδια και με έκαιγε κατ' εξακολούθηση με το σίδερο», ανέφερε η Λυδία, περιγράφοντας τον εφιάλτη της κακοποίησης που έζησε από τον άνθρωπο του την έφερε στη ζωή. «Από την ώρα που ξυπνούσα ζούσα με τον τρόμο γιατί δεν ήξερα τί νέες τιμωρίες θα εφάρμοζε πάνω μου η μαμά μου. Προσπάθησα πολλές φορές να φύγω από το σπίτι για να γλιτώσω από τον εφιάλτη που ζούσα.Τα κατάφερα τελικά στα 16 μου. Όλοι στην οικογένεια γνώριζαν αλλά κανένας δεν έκανε τίποτα».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved