Τρόποι καλής συμπεριφοράς. Ισχύουν στο Internet;

 2η Διαδικτυακή συνάντηση σε ζωντανή μετάδοση από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και το Facebook

Τρόποι καλής συμπεριφοράς. Ισχύουν στο Internet;

Την Παρασκευή 23 Απριλίου στις 17:00 παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση τη διαδικτυακή συνάντηση με τίτλο «Τρόποι καλής συμπεριφοράς. Ισχύουν στο Internet;» Στη διάρκεια της θα παρουσιαστούν οι καλοί τρόποι συμπεριφοράς στο internet, ποια η σημαντικότητα τους και πως μπορούμε να τους μάθουμε στα Παιδιά μας. Ψυχολόγος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα απαντάει στις ερωτήσεις των θεατών με σκοπό να ανοίξει ένας εποικοδομητικός διάλογος.

Η συνάντηση θα μεταδοθεί από το κανάλι του οργανισμού στο Facebook και μπορείτε να συμμετέχετε δωρεάν στο παρακάτω link:

https://fb.me/e/cEZIQTCMK

Η συνάντηση πραγματοποιείται από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και το Facebook σε μία σειρά συναντήσεων που θα αποτελέσουν μια σημαντική ευκαιρία για να εξερευνήσετε μερικά από τα πιο ευαίσθητα και επίκαιρα ζητήματα που αντιμετωπίζουν σε καθημερινή βάση γονείς και εκπαιδευτικοί, οι οποίοι είναι σε διαδράση με τους νέους: cyberbullying, εξάρτηση από βιντεοπαιχνίδια, ρητορική μίσους, ρατσισμός έως και ακραίες προκλήσεις.

Με αυτή τη σειρά συναντήσεων το Facebook εγκαινιάζει το Get Digital στην Ελλάδα, ένα έργο που βοηθά γονείς, εκπαιδευτικούς και νέους να κινηθούν με ασφάλεια στον ψηφιακό κόσμο. Πλήρεις οδηγοί, πόροι και εργαλεία για την ανάπτυξη των απαιτούμενων δεξιοτήτων με στόχο την εκπαίδευση ενήμερων ψηφιακών πολιτών. Περισσότερες πληροφορίες για το project μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω link:

https://www.facebook.com/fbgetdigital

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved