Σοκαριστικό: Νεκρός ο μόλις 2 ετών γιος διάσημου παίκτη του αμερικανικού ποδοσφαίρου έπειτα από κακοποίηση

Σοκαρισμένο είναι το αμερικανικό ποδόσφαιρο από την είδηση ότι ο γιος ενός από τους καλύτερους παίκτες του αθλήματος, έχασε τη ζωή του μετά από άγριο ξυλοδαρμό!

Σοκαριστικό: Νεκρός ο μόλις 2 ετών γιος διάσημου παίκτη του αμερικανικού ποδοσφαίρου έπειτα από κακοποίηση

Ο λόγος για τον γιο του 28χρονου πολυτιμότερου παίκτη του NFL, του Άντριαν Πίτερσον, όπως είχε αναδειχθεί πέρυσι, ο οποίος μάλιστα θα αγωνιστεί κανονικά αύριο εναντίον των Καρολάινα Πάνθερς, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε.

Ο μικρούλης είχε μόλις μετακομίσει με τη μητέρα του και τον σύντροφό της, τον 27χρονο Τζόζεφ Ρόμπερτ Πάτερσον, ο οποίος είχε συλληφθεί ξανά στο παρελθόν για οικογενειακή βία μιας και ξυλοκοπούσε άγρια τον δικό του γιο και τη μητέρα του παιδιού. Ο Πάτερσον φέρεται να είναι και ο δράστης.

Η αστυνομία που έφτασε, μετά από καταγγελία, στο σπίτι όπου ζούσε ο μικρός, βρήκε το αγοράκι αναίσθητο και αμέσως μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Οι γιατροί που το εξέτασαν διαπίστωσαν από την πρώτη στιγμή πως το παιδί είχε κακοποιηθεί.

Η είδηση ότι ένα μικρό αγοράκι έχασε τη ζωή του από ξυλοδαρμό αναστάτωσε τη μικρή κοινωνία του Σιου Φολς όπου ζούσε το παιδάκι όμως κανείς δεν γνώριζε την ταυτότητά του. Την αποκάλυψη έκανε δημόσια ο παππούς του παιδιού και πατέρας του Άντριαν Πίτερσον.

Όσο για τον ίδιο τον αθλητή, ευχαρίστησε δημόσια τους ανθρώπους που τον συλλυπήθηκαν για το γεγονός όμως ζήτησε από τα Μέσα να σεβαστούν την προσωπική του ζωή.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved