Πασχαλινά Αβγά ΑΒ: Η ΑΒ Βασιλόπουλος διπλασιάζει την αγάπη για τα παιδιά της Αμυμώνης

Σε κάθε γιορτή, τα παιδιά είναι πρωταγωνιστές… Γι’ αυτό και μαζί, κάθε Πάσχα στηρίζουμε τις ελπίδες παιδιών.

Πασχαλινά Αβγά ΑΒ: Η ΑΒ Βασιλόπουλος διπλασιάζει την αγάπη για τα παιδιά της Αμυμώνης

Τα Πασχαλινά Αβγά ΑΒ ήρθαν για πέμπτη συνεχή χρονιά και είναι πάντα για καλό σκοπό, αφού φέτος, μετατρέπονται σε πράξεις προσφοράς που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή των παιδιών της Αμυμώνης.

Συγκεκριμένα, με κάθε αγορά Πασχαλινού Αβγού ΑΒ, συνεισφέρετε 0,30€ για τη στήριξη του έργου της Αμυμώνης, του Πανελλήνιου Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες. Και εμείς, διπλασιάζουμε το ποσό και τα χαμόγελα των παιδιών!

Τα αβγά διατίθενται σε δύο διαφορετικά μεγέθη (150γρ. & 220 γρ.), με ζωγραφιές «μεγάλης αξίας» γεμάτες αγάπη από τα παιδιά της Αμυμώνης. Τα Πασχαλινά Αβγά ΑΒ μπορείτε να τα βρείτε σε όλα τα καταστήματα του δικτύου μας, σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας, αλλά και στο AB Eshop.

Στην ΑΒ, ξέρουμε ότι η δύναμη της προσφοράς βρίσκεται στο «μαζί». Και μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές των παιδιών!

Δες πώς διπλασιάζουμε την αγάπη & τα παιδικά χαμόγελα με τα Πασχαλινά Αβγά ΑΒ, εδώ.

Δες το βίντεο για τα Πασχαλινά Αβγά ΑΒ, εδώ.

av vasilopoulos1

Λίγα Λόγια για τα Πασχαλινά Αβγά ΑΒ

Τα πασχαλινά Αβγά της ΑΒ Βασιλόπουλος, βρίσκονται ήδη στα ράφια των καταστημάτων μας, για πέμπτη συνεχή χρονιά. Διατίθενται σε δύο διαφορετικά μεγέθη, με διαφορετική τιμή το καθένα. Κάθε μέγεθος έχει δύο διαφορετικά σχέδια με παιδικές ζωγραφιές «μεγάλης αξίας».
Οι μικροί μας φίλοι από το Σωματείο Αμυμώνη «έντυσαν» τα σοκολατένια πασχαλινά μας Αβγά με τις μοναδικές ζωγραφιές τους, για να μας υπενθυμίσουν ότι οι πράξεις αγάπης έχουν ακόμα μεγαλύτερη δύναμη όταν είμαστε όλοι μαζί.

Λίγα Λόγια για την «Αμυμώνη»

Η «Αμυμώνη» είναι Πανελλήνιος Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες. Ιδρύθηκε το 1993 στην Αθήνα. Παρέχει εκπαίδευση, φροντίδα και θεραπείες σε παιδιά και ενήλικες όλων των ηλικιών, ενώ στηρίζει παράλληλα και τις οικογένειές τους. Δραστηριοποιείται κυρίως στην περιοχή της Αττικής, ενώ πλέον επεκτείνει τις υπηρεσίες της σε όλη την Ελλάδα. Οι ωφελούμενοι είναι παιδιά και ενήλικες με προβλήματα όρασης (είτε ολική, είτε μερική απώλεια της όρασής τους) και πρόσθετες αναπηρίες όπως: νοητική υστέρηση, αυτισμό, σύνδρομα, νευρολογικές διαταραχές, κινητικά προβλήματα, επιληψία, ψυχιατρικές διαταραχές, προβλήματα ακοής.

DPG Network
Δείτε επίσης
© 2012-2023 Mothersblog.gr - All rights reserved