Ο απόλυτος οδηγός για πασχαλινά δώρα που θα ξετρελάνουν τα βαφτιστήρια!

Καθώς ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την έλευση του Πάσχα, δεν μπορούμε να κρύψουμε τον ενθουσιασμό και την ανυπομονησία μας!

Ο απόλυτος οδηγός για πασχαλινά δώρα που θα ξετρελάνουν τα βαφτιστήρια!

Οι περισσότερες από εμάς έχουμε ήδη αρχίσει να κάνουμε σχέδια για το πώς και με ποιους θα γιορτάσουμε τη σπουδαία αυτή γιορτή, ενώ η προσοχή μας έχει στραφεί απόλυτα, στις προσθήκες του πασχαλινού «πακέτου», που θα χαρίσουμε στο αξιολάτρευτο βαφτιστήρι μας. Και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θέλουμε να του προσφέρουμε ένα ξεχωριστό, πρωτότυπο δώρο, το οποίο θα κάνει το προσωπάκι του να «λάμψει».

Η αλήθεια είναι πως όσες από εμάς έχουμε τη χαρά να είμαστε νονές κάποιου παιδιού, γνωρίζουμε καλά πόσο σημαντικός είναι αυτός ο ρόλος, καθώς εμείς είμαστε εκείνες που με το δώρο μας θα μετατρέψουμε τη γιορτή του Πάσχα σε μία αισιόδοξη και τρυφερή ανάμνηση, την οποία το παιδί θα νοσταλγεί μεγαλώνοντας. Συνεπώς, η επιλογή του κατάλληλου πασχαλινού δώρου δεν είναι μία εύκολη υπόθεση, αλλά απαιτεί χρόνο και σκέψη!

Πώς θα βρούμε όμως το ιδανικό δώρο για το βαφτιστήρι μας, χωρίς να βγούμε εκτός budget και κυρίως, δίχως να χάσουμε πολύτιμο χρόνο και ενέργεια ψάχνοντας στα καταστήματα ή online; Εμείς κάναμε ήδη την έρευνα αγοράς μας για τα πασχαλινά δώρα του 2021 και η έρευνά μας, μας οδήγησε στην INTERSPORT -και μέσα από την τεράστια ποικιλία προϊόντων που διαθέτει, δεν ξέραμε τι να πρωτοδιαλέξουμε!

Αν θέλεις να κάνεις, λοιπόν, την αναζήτηση του πασχαλινού δώρου για το βαφτιστήρι, το παιδί ή το ανιψάκι σου εύκολη υπόθεση, παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει έναν οδηγό πασχαλινών αγορών και μοναδικών προσφορών, που θα σε βοηθήσει να καταλήξεις άμεσα στο κατάλληλο δώρο για το παιδάκι στο οποίο θέλεις να προσφέρεις χαρά.

Ένα ζευγάρι παπούτσια που στηρίζει το βαφτιστήρι μας σε κάθε του βήμα

Μία από τις προσθήκες που εθιμοτυπικά δεν γίνεται να λείπει από το πασχαλινό «πακέτο» που θα χαρίσουμε στο βαφτιστήρι μας, είναι τα παπούτσια. Ένα νέο ζευγάρι παπούτσια, δεν είναι μόνο μία ευκαιρία για να ανανεώσουμε τη γκαρνταρόμπα του παιδιού και να διευκολύνουμε τους γονείς, αλλά την ίδια ώρα συνιστά μία υπόσχεση πως θα είμαστε πάντα δίπλα του και θα το στηρίζουμε σε κάθε του βήμα. Συνεπώς, καλό θα ήταν να αναζητήσουμε ένα ανθεκτικό και ταυτόχρονα στιλάτο ζευγάρι υποδημάτων, όπως Converse ή Fila, το οποίο θα ανταποκρίνεται στον δραστήριο χαρακτήρα του παιδιού και θα έχει μεγάλη διάρκεια ζωής.

Μία εξαιρετική επιλογή είναι τα διαχρονικά sneakers της Reebok, τα οποία είναι κατασκευασμένα από ποιοτικά υλικά και είναι ειδικά σχεδιασμένα, ώστε να παρέχουν στα βρέφη και τα παιδιά απόλυτη άνεση και ελευθερία κινήσεων. Πηγαίνοντας, λοιπόν, σε ένα κατάστημα INTERSPORT ή πραγματοποιώντας μία διαδικτυακή επίσκεψη στο e-shop της εταιρείας, έχουμε τη δυνατότητα να αποκτήσουμε τα πιο μοντέρνα και χρωματιστά sneakers της αγοράς, στην προνομιακή τιμή των 24,99 ευρώ! Εναλλακτικά, εφόσον σε λίγους μήνες θα «υποδεχθούμε» και επίσημα το καλοκαίρι, μπορούμε να επενδύσουμε σε ένα ανατομικό ζευγάρι παιδικά πέδιλα, το οποίο θα συντροφεύει το παιδί στις μελλοντικές του περιπέτειες.

pasxa intersport 2

Εμπλουτίζοντας το γιορτινό «πακέτο» με μοναδικά και ποιοτικά ρούχα

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε πως το πασχαλινό δώρο που θα χαρίσουμε στο βαφτιστήρι μας, συνιστά συγχρόνως έναν τρόπο για να δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας στους γονείς του, δηλαδή στους ανθρώπους οι οποίοι μας εμπιστεύτηκαν να γίνουμε νονές του παιδιού τους. Καλό θα ήταν, λοιπόν, εφόσον το παιδί βρίσκεται σε ένα στάδιο της ζωής του όπου αναπτύσσεται συνεχώς, να φροντίσουμε ώστε το «πακέτο» που θα του χαρίσουμε, να καλύπτει μία από τις βασικές του ανάγκες, δηλαδή την ένδυση.

Έχοντας καλύψει την υπόδηση με ένα νέο ζευγάρι παπούτσια, μπορούμε να εμπλουτίσουμε το δώρο μας με τα στυλάτα παιδικά t-shirt της adidas, τα οποία είναι κατασκευασμένα από 100% βαμβακερά, απαλά και ποιοτικά υφάσματα. Μάλιστα, κάνοντας τώρα μία επίσκεψη στο e-shop ή σε ένα κατάστημα INTERSPORT και δίνοντας τον «μαγικό» κωδικό «easterkids», έχουμε τη δυνατότητα να αγοράσουμε τρία μπλουζάκια adidas στην τιμή των δύο. Συνδυάζοντας δε το συγκεκριμένο σετ με ένα ζευγάρι μοντέρνα αθλητικά παπούτσια Lotto ή Skechers, δεν υπάρχει αμφιβολία πως το βαφτιστήρι μας θα ξεχωρίσει φέτος το Πάσχα!

pasxa intersport 3

Πασχαλινά δώρα που «ανοίγουν» την όρεξη του παιδιού για παιχνίδι και άθληση

Μπορεί τα είδη ένδυσης να ενθουσιάζουν τις μαμάδες των παιδιών που τα δέχονται, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο για τα μικρά τους. Όλες ξέρουμε πως τα παιδιά δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία στα ρούχα -σίγουρα όχι την ίδια σημασία που θα έδιναν σε ένα ποδήλατο, ένα πατίνι ή ένα skateboard. Συνεπώς, αν μας επιτρέπει το budget μας να προσθέσουμε κάτι ακόμη στο πασχαλινό δώρο του βαφτιστηριού μας, καλό θα ήταν να στραφούμε σε μία επιλογή, η οποία θα του… ανοίξει την όρεξη για ατελείωτο παιχνίδι, αλλά θα συνδυάζει συγχρόνως και τη σωματική άσκηση.

Ένα ζευγάρι rollers ή ένα skateboard, μία μπάλα ποδοσφαίρου ή μία μπασκέτα, είναι ακριβώς αυτό που λείπει από το πασχαλινό «πακέτο» μας, για να κερδίσουμε μία θέση στην καρδιά του βαφτιστηριού μας. Σε κάθε περίπτωση, όποια και αν είναι η διασκεδαστική λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά στο φετινό πασχαλινό δώρο μας, το σίγουρο είναι πως θα τη βρούμε μέσα από την «πλούσια» γκάμα προϊόντων που διαθέτουν τα καταστήματα της INTERSPORT.

pasxa intersport 4

Κλείνοντας, έχει σημασία να θυμόμαστε πως όσο πιο νωρίς κάνουμε την έρευνα αγοράς μας και οργανώσουμε το πασχαλινό δώρο του βαφτιστηριού μας, τόσο πιο σίγουρες θα είμαστε για την τελική επιλογή μας. Ας μην χάνουμε, λοιπόν, χρόνο! Οι μοναδικές προσφορές της INTERSPORT έχουν ήδη ξεκινήσει και μέχρι τις 3 Μαΐου, μας δίνουν την ευκαιρία να ανακαλύψουμε στις καλύτερες τιμές τα πασχαλινά δώρα που θα ενθουσιάσουν τους μικρούς μας παραλήπτες και θα τους υπενθυμίσουν πως… you never easter alone!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved