Σε αυτή την παγίδα κινδυνεύεις να πέσεις, αν ερωτευτείς, ανάλογα με το ζώδιό σου

Θέλει μεγάλη προσοχή από την πλευρά σου

Σε αυτή την παγίδα κινδυνεύεις να πέσεις, αν ερωτευτείς, ανάλογα με το ζώδιό σου

Ο αστρολογικός μας χάρτης μπορεί να δείξει πολλά τόσο για το τι αναζητούμε σε μία σχέση, όσο και για το πώς συμπεριφερόμαστε μέσα σε αυτήν.

Υπάρχουν όμως, ανάλογα με το ζώδιό σου, κάποια χαρακτηριστικά λάθη που επαναλαμβάνεις ασυνείδητα και σε οδηγούν πολλές φορές στο να τελειώσει μία σχέση ή στο ίσως ακόμη χειρότερο σενάριο να συντηρούνται προβληματικές καταστάσεις μέσα σε αυτήν.

Παρακάτω θα δεις σε ποια κλασσική παγίδα πέφτεις κάθε φορά που ερωτεύεσαι:

ΣΚΟΡΠΙΟΣ- ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η παγίδα του ελέγχου είναι αυτή που σχεδόν πάντα σου δημιουργεί προβλήματα. Οι προθέσεις σου είναι αναμφισβήτητα καλές και για σένα είναι ένας τρόπος να δείξεις την αγάπη και όλα σου τα τρυφερά συναισθήματα για το άλλο σου μισό, όμως η απέναντι πλευρά νιώθει να ασφυκτιά. Αν είσαι Σκορπιός έχεις ανάγκη να γνωρίζεις και να κατευθύνεις ακόμη και τις πιο κρυφές σκέψεις του/ της συντρόφου σου, πράγμα που γρήγορα το αντιλαμβάνεται και αντιδρά. Ενώ ως Παρθένος έχεις έναν πιο πλάγιο τρόπο να επεμβαίνεις στη ζωή του/της, αρχίζοντας να φτιάχνεις ένα πρόγραμμα που θα πρέπει σύμφωνα πάντα με τη γνώμη σου να ακολουθεί το άλλο άτομο για το καλό του. Πάλι όμως, έστω και καθυστερημένα, υπάρχουν αντιδράσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ- ΤΟΞΟΤΗΣ
Η παγίδα του «ανικανοποίητου» είναι αυτή που σε ταλαιπωρεί και συχνά δεν έχουν διάρκεια οι σχέσεις σου. Θεωρείς πως πάντα θα υπάρχει κάποιος ή κάποια που θα έχει περισσότερο ενδιαφέρον από το άτομο που συνδέεσαι μία δεδομένη στιγμή. Βαριέσαι εύκολα και το δηλώνεις απερίφραστα. Αυτό στην αρχή έλκει και γοητεύει το ταίρι σου, όμως μετά από αρκετές απογοητεύσεις και επιπόλαιες δικές σου συμπεριφορές, μάλλον θα αποχωρήσει από την ζωή σου, αφήνοντας σε ελεύθερο να πας παρακάτω. Αυτό το μοτίβο συμπεριφοράς κρύβει ακόμη έναν κίνδυνο. Ενώ ψάχνεις για το καλύτερο χωρίς αποτέλεσμα, ίσως σε κάποια φάση της ζωής σου συμβιβαστείς με το χειρότερο λόγω του φόβου της μοναξιάς.

ΤΑΥΡΟΣ- ΖΥΓΟΣ
Η παγίδα σου έχει το όνομα «είμαστε ένα» και το πρόβλημα δεν είναι φυσικά το ότι φροντίζεις και θέλεις το καλύτερο για το ταίρι σου. Αν μη τι άλλο είναι πολύ όμορφο να σέβεσαι τις ανάγκες και της επιθυμίες του/ της συντρόφου και να ονειρεύεσαι το κοινό σας μέλλον. Όχι όμως από την πρώτη εβδομάδα Ζυγέ! Πιο πολύ τρομοκρατείς το ταίρι σου που θέλει να περάσει από όλα τα στάδια μίας σχέσης σε εύλογα χρονικά διαστήματα όταν σε ακούει να λες «Το σπίτι μας….», «Ο σκύλος μας…» κλπ ενώ μετράτε λίγες εβδομάδες γνωριμίας. Κι εσύ Ταύρε θα πρέπει να καταλάβεις ότι δεν μπορείτε να είστε παντού και πάντα μαζί, ούτε είναι απαραίτητο να έχετε 100% τα ίδια όνειρα και στόχους και συγκεκριμένα τα δικά σου.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved