Πασχαλινά δώρα 2021: Γιατί κάθε Πάσχα η χαρά του παιδιού είναι πάνω από όλα!

Η αλήθεια είναι πως η γιορτή του Πάσχα έχει μία ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας.

Πασχαλινά δώρα 2021: Γιατί κάθε Πάσχα η χαρά του παιδιού είναι πάνω από όλα!

Όχι μόνο γιατί μας δίνει τη δυνατότητα να ξεκουραστούμε από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας και να χαρούμε λίγο περισσότερο τη συντροφιά των δικών μας ανθρώπων, αλλά διότι την ίδια ώρα συνιστά την ιδανική ευκαιρία να προσφέρουμε μοναδικά δώρα στα παιδιά, ξεχωριστές εκπλήξεις που θα «φωτίσουν» τα πρόσωπά τους με μεγάλα χαμόγελα. Άλλωστε, δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανταμοιβή για εμάς, από τις αυθόρμητες αντιδράσεις των παιδιών, όταν ανοίγουν τα δώρα τους. Διότι η χαρά του παιδιού είναι πάνω από όλα!

Τι δώρο αξίζει να πάρουμε όμως φέτος για το παιδί, το βαφτιστήρι ή το ανιψάκι μας; Αυτό που αξίζει να θυμόμαστε είναι ότι τα πασχαλινά δώρα για τα παιδιά, αποτελούν ουσιαστικά τις λεπτομέρειες που θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε ακόμη πιο όμορφες και δυνατές αναμνήσεις μαζί τους. Ακριβώς για αυτό, παρακάτω θα βρεις έναν ολοκληρωμένο οδηγό πασχαλινών δώρων για παιδιά, ο οποίος περιλαμβάνει πρωτότυπες προτάσεις πασχαλινών δώρων για μωρά, αγόρια και κορίτσια!

Πασχαλινά δώρα για μωράκια που ανακαλύπτουν τον κόσμο

H επιλογή του κατάλληλου πασχαλινού δώρου για τα μωρά, είναι μία υπόθεση που μας προβληματίζει αρκετά, καθώς εκείνα δεν έχουν μεγαλώσει αρκετά, ώστε να έχουν ιδιαίτερες προτιμήσεις, ενώ εμείς θέλουμε να τους χαρίσουμε ένα «πολύτιμο» δώρο το οποίο θα κατευθύνει τα πρώτα τους βήματα, δηλαδή θα τα βοηθήσει να ανακαλύψουν τον εαυτό τους, αλλά και τον κόσμο γύρω τους. Ακριβώς αυτό κάνει και η μοναδική λαμπάδα LEGO® Duplo Τρένο Με Αριθμούς, η οποία χάρη στο χρωματιστό τρενάκι που διαθέτει, θα βοηθήσει το μωρό να εξασκήσει τις κινητικές του δεξιότητες, την αντίληψη και τον προσανατολισμό του, να αναγνωρίσει τη λογική σχέση ανάμεσα στα αντικείμενα και τα σύμβολα, μαθαίνοντάς με διασκεδαστικό τρόπο τους αριθμούς!

Βέβαια, αν η φετινή πασχαλινή λαμπάδα είναι η πρώτη λαμπάδα που θα λάβει το βαφτιστήρι μας, μπορούμε να επενδύσουμε σε μία διαχρονική επιλογή, όπως η χειροποίητη λαμπάδα με το λιονταράκι ινδιάνο ή η παιδική λαμπάδα με ξύλινο παιχνίδι δράκου! Συνδυάζοντας μία από τις παραπάνω πασχαλινές λαμπάδες με ένα παιδικό βιβλίο για παιδιά άνω των 18 μηνών, όπως το «Τι είναι αυτός ο ήχος, Σποτ» του Eric Hill ή το «Το μικρό κοτοπουλάκι» της Κατρίνας Τσάνταλη, θα έχουμε κάνει μία εξαιρετική επιλογή πασχαλινού δώρου για τα μωρά!

public1

Πασχαλινά δώρα για τα κορίτσια που είναι οι «πριγκίπισσες» της καρδιάς μας

Όσες από εμάς έχουμε τη χαρά να μεγαλώνουμε μικρές «πριγκίπισσες» ή είμαστε οι τυχερές νονές τους, γνωρίζουμε καλά πως η επιλογή ενός πασχαλινού δώρου για κορίτσια, δεν είναι εύκολη υπόθεση -ειδικότερα η επιλογή της πασχαλινής λαμπάδας, για την οποία η μικρή ανυπομονεί κάθε χρόνο. Για να κάνουμε, λοιπόν, την καλύτερη επιλογή, είναι σημαντικό να βασιστούμε σε κάποια συγκεκριμένα κριτήρια, όπως είναι η ηλικία, η προσωπικότητα ή τα ενδιαφέροντα του παιδιού. Σε κάθε περίπτωση, μία λαμπάδα που διαθέτει σε κούκλα την αγαπημένη της ηρωίδα Elsa από την ταινία κινουμένων σχεδίων «Frozen 2», είναι μία επιλογή που σίγουρα θα την ξετρελάνει!

public2



Εάν βέβαια έχει αρχίσει να «ξεδιπλώνει» ήδη το ταλέντο της στη μαγειρική, βοηθώντας συχνά τη μαμά στην κουζίνα, υπάρχει και η λαμπάδα Πιτσαρία της Playmobil, η οποία θα γίνει η αφορμή να αρχίσει ήδη να ονειρεύεται το εστιατόριο που θα ανοίξει όταν μεγαλώσει. Περίπου στην ίδια φιλοσοφία είναι και η λαμπάδα LEGO® Friends Heartlake City Organic Café, το διασκεδαστικό σετ παιχνιδιού που αναπαριστά το eco-friendly καφέ της Μία και καλλιεργεί στα παιδιά από νωρίς μία οικολογική συνείδηση. Για εμάς, πάντως, εξίσου πρωτότυπη είναι και η λαμπάδα Κλαψουλίνια Tutti Frutti, που εκτός από το κερί, περιλαμβάνει και ένα μικρό φιλαράκι, με το οποίο η μικρή θα γίνει αμέσως αχώριστη!

public3



Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που θέλεις να εμπλουτίσεις το πασχαλινό πακέτο που θα χαρίσεις στη μικρή σου; Σου έχουμε μερικές εξαιρετικές προτάσεις και για τη συγκεκριμένη περίπτωση! Η παιδική φωτογραφική μηχανή EasyPix Blackmoon Children Camera βρίσκεται στην κορυφή της λίστας μας και αποτελεί ένα τέλειο πασχαλινό δώρο, το οποίο θα δώσει στην κόρη ή τη βαφτιστήρα σου ένα κίνητρο για να «ξεκλειδώσει» τη δημιουργικότητά της. Βέβαια, μπορείς πάντα να στραφείς και στην κλασική επιλογή ενός καλού λογοτεχνικού ή εκπαιδευτικού βιβλίου, όπως το «Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου» της Άλκη Ζέη, το «Χρυσά κουπιά» της Μαρίας Παπαγιάννη ή το «Αστροφυσική για βιαστικούς νέους» του Neil Degrasse Tyson!

public4

Πασχαλινά δώρα για αγόρια που είναι οι μικροί μας «σούπερ ήρωες»

Την ίδια τακτική που ακολουθήσαμε για την επιλογή του κατάλληλου πασχαλινού δώρου για κορίτσια, θα ακολουθήσουμε για να επιλέξουμε το ιδανικό πασχαλινό δώρο για το αγόρι που είναι ο μικρός «σούπερ ήρωας» της ζωής μας. Αν μέσα στο βαφτιστήρι ή το παιδί σου «κρύβεται» ένας γενναίος αστυνομικός που θέλει να κατατροπώσει το έγκλημα, τότε η ξεχωριστή λαμπάδα LEGO® City Police Prisoner Transport, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται για να ζήσει τη δική του συναρπαστική περιπέτεια στο δωμάτιό του. Για τον μικρό… νίντζα της οικογένειας, βέβαια, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από τη λαμπάδα LEGO® Ninjago Legacy Tournament Of Elements, ένα σετ παιχνιδιού που μόλις το πάρει στα χέρια του ο μικρός, θα οργανώσει το δικό του νίντζα «Τουρνουά των Στοιχείων»!

public5



Βέβαια, όποιοι και αν είναι οι αγαπημένοι του ήρωες, σίγουρα θα ενθουσιαστεί με τη λαμπάδα Nerf Ultra Two, που περιλαμβάνει τον γρήγορο, μηχανοκίνητο εκτοξευτή Nerf Ultra Two με τον περιστρεφόμενο μύλο έξι βέλων και άκρες τεχνολογίας Aerofin! Όσο για τους μπόμπιρες που ονειρεύονται να γίνουν μέλη της παντοδύναμης ομάδας των Gormiti, υπάρχει η λαμπάδα Gormiti VS Darkans Με Αποκλειστικές Φιγούρες S2, η οποία εκτός από το σχετικό κερί, περιλαμβάνει και μία χρυσή φιγούρα Ultra Gormiti και μία ασημένια φιγούρα Omega Darkan.

public6



Παρόλα αυτά, οι επιλογές πασχαλινών δώρων για αγόρια δεν τελειώνουν εδώ. Αν για παράδειγμα, το βαφτιστήρι σου βρίσκεται στην εφηβεία και λατρεύει το gaming, να είσαι σίγουρη πως τίποτα δεν θα το ενθουσιάσει περισσότερο από τη νέα επαναστατική κονσόλα Nintendo Switch Fortnite Special Edition ή τη μικρή ψηφιακή κονσόλα επόμενης γενιάς Microsoft Xbox Series S. Μάλιστα, αν θέλεις να του χαρίσεις ατελείωτες ώρες παιχνιδιού, τότε το καινούργιο και άκρως ρεαλιστικό Fifa 21, καθώς και το Marvel's Spider-Man: Miles Morales, συνιστούν δύο πολύ καλές επιλογές, που θα τον κάνουν να χαρεί!

public7



Κλείνοντας, έχει σημασία να γνωρίζεις πως ακόμη και αν δεν έχεις καταλήξει στο κατάλληλο πασχαλινό δώρο για το βαφτιστήρι ή το παιδί σου, μπορείς μαζί με την πασχαλινή λαμπάδα να του χαρίσεις και μία e-gift card από τα Public. Με τέσσερα απλά βήματα και μερικά «κλικ» στην οθόνη του κινητού σου, θα πραγματοποιήσεις την αγορά της ψηφιακής δωροκάρτας και ο παραλήπτης της, θα τη λάβει άμεσα μέσω email ή SMS και θα μπορέσει να την εξαργυρώσει ακόμη και την ίδια στιγμή, επιλέγοντας online το πασχαλινό δώρο που επιθυμεί, από την πλούσια γκάμα προϊόντων των Public! Διότι όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ένας είναι ο ιδανικός προορισμός για τις γιορτινές αγορές των πασχαλινών δώρων, αφού όλοι ξέρουμε πως κάθε Πάσχα στα Public, η χαρά του παιδιού είναι πάνω από όλα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved