Ξέρουμε από το ζώδιό σου πώς και αν θα ανανεώσεις το σπίτι σου, τώρα που είναι Άνοιξη

Μπορεί να εκμεταλλευτείς το lockdown για να το φτιάξεις ή να το αλλάξεις

Ξέρουμε από το ζώδιό σου πώς και αν θα ανανεώσεις το σπίτι σου, τώρα που είναι Άνοιξη

Έτσι κι αλλιώς, όταν έρχεται η άνοιξη, κάνουμε διάφορες δουλειές στο σπίτι. Μαζεύουμε χαλιά, βαριά ρούχα, κουβέρτες και παπλώματα, οπότε είναι μια καλή ευκαιρία να βάλεις μια τάξη σε ντουλάπες, ράφια κι αποθήκες κι όχι μόνο, αλλά να ανανεώσεις το χώρο σου, να τον κάνεις πιο άνετο και φιλόξενο και πιο ευχάριστο για σένα. Άλλωστε, σε αυτόν περνάς σχεδόν όλη σου τη μέρα, τόσο καιρό που έχουμε lockdown!

Διάβασε παρακάτω πώς και Αν (γιατί μπορεί να βαριέσαι) θα φτιάξεις ή θα αλλάξεις το σπίτι σου, ανάλογα με το ζώδιό σου!

ΚΡΙΟΣ

Είσαι από τα ζώδια που βαριούνται εύκολα, γι’ αυτό χρειάζεσαι μια αλλαγή που θα σε αναζωογονήσει και θα διώξει το βαρύ mood του χειμώνα κι αυτό είναι ένα κίνητρο για να πειστείς και να κάνεις όλα όσα χρειάζονται. Με την ταχύτητα και την ενέργεια που έχεις, θα τελειώσεις πολύ γρηγορότερα από ό,τι πιστεύεις. Αφιέρωσε ένα σαββατοκύριακο, ξεκίνα πρώτα από το δωμάτιό σου και μετά επεκτάσου στο υπόλοιπο σπίτι. Πέταξε φθαρμένα ρούχα κι άχρηστα αντικείμενα που πιάνουν χώρο και θα δεις πώς θα αδειάσουν ντουλάπες και συρτάρια κι αυτόματα θα φτιάξει κι η διάθεσή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Βάλε την άνοιξη στο σπίτι σου. Αφού μαζέψεις χαλιά και χοντρά σκεπάσματα και καθαρίσεις ράφια και συρτάρια, κάνε μια εξόρμηση και αγόρασε φρέσκα λουλούδια για το βάζο σου κι αρωματικά κεριά. Καλό θα ήταν να αγοράσεις μια γλάστρα με φυτό εσωτερικού χώρου, που δε θέλει συχνό πότισμα και θα ομορφύνει μια γωνιά σου. Προτίμησε κάποιο συγκεκριμένο, που δεν επιβαρύνει την ατμόσφαιρα, αντίθετα λειτουργεί σαν φίλτρο και καθαρίζει τον αέρα από οσμές, όπως Σανσεβιέρια, Καλαθέα ή Σεφλέρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι γνωστό ότι είσαι... multi άτομο, αφού καταπιάνεσαι ταυτόχρονα με διάφορα και καταφέρνεις να τελειώνεις αρκετές δουλειές σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το πιο πιθανό είναι προ καραντίνας να μην σπαταλούσες καθόλου χρόνο στο σπίτι, εφ’ όσον είσαι σε συνεχή κίνηση, τώρα όμως είναι αλλιώς. Ένα συμμάζεμα σου είναι απαραίτητο. Πέτα στον κάδο ανακύκλωσης περιοδικά, εφημερίδες, χαρτιά, άχρηστες σημειώσεις και μενού delivery που βρίσκονται διάσπαρτα στο χώρο σου. Εστιάσου περισσότερο στο καθιστικό σου που συνήθως γίνεται της τρελής. Είναι επίσης μια καλή ευκαιρία να καθαρίσεις το πληκτρολόγιο, το ποντίκι και την οθόνη του Η/Υ ή του λάπτοπ σου.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved