Μητέρα - τέρας γεννούσε, έπνιγε και έκρυβε τα κορμιά των νεκρών παιδιών της!

Οι γερμανικές αρχές αναγνώρισαν το πτώμα ενός μωρού που είχε βρεθεί σε κάδο απορριμμάτων πριν από 25 χρόνια. Το μωρό δολοφονήθηκε από την ίδια του τη μητέρα η οποία σκότωσε και τα άλλα δύο παιδιά που είχε γεννήσει.

Μητέρα - τέρας γεννούσε, έπνιγε και έκρυβε τα κορμιά των νεκρών παιδιών της!

Η 44χρονη μητέρα βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής από τον Ιανουάριο του 2013 στη δυτική Γερμανία, μετά την ανακάλυψη του πρώην συζύγου της των δύο άψυχων κορμιών των μωρών τους που βρίσκονταν σε αποσύνθεση.

Τα βρήκε στη σοφίτα του σπιτιού όπου ζούσαν. Εκείνη παραδέχτηκε ότι είχε φέρει στον κόσμο τα παιδιά της το 1996 και το 2001 αντίστοιχα, όμως σχεδόν αμέσως μετά τη γέννα τα έπνιξε και έκρυψε τα κορμιά τους. Κατά τη διάρκεια της δίκης, ειδικοί ερευνητές της υπόθεσης, έκαναν λόγο για ένα ακόμα παιδί, όμως λόγω έλλειψης στοιχείων, δεν προχώρησε περαιτέρω η όλη υπόθεση.

Όμως, οι αρχές στην πόλη Ρότενμπουργκ όπου βρισκόταν το σπίτι του ζευγαριού δεν τα παράτησαν τόσο εύκολα και άρχισαν να συνδυάζουν στοιχεία, επαναφέροντας συγχρόνως και υποθέσεις νεκρών μωρών που δεν είχε αναγνωρίσει κανείς. Βρήκαν μία υπόθεση με μη αναγνωρισμένο μωρό στην περιοχή το οποίο είχε βρεθεί το 1988 μέσα σε έναν κάδο απορριμμάτων κοντά στον αυτοκινητόδρομο.

Οι ερευνητές της υπόθεσης πήγαν στον τάφο του μωρού που είχε βρεθεί και πήραν υλικό για να κάνουν τεστ DNA. Ο τάφος δεν είχε όνομα και ανέφερε μόνο «αιωνία σου η μνήμη». Εννέα μήνες μετά από όλα αυτά αποδείχτηκε ότι το μωρό είχε το ίδιο γενετικό υλικό με τη μητέρα που είχε σκοτώσει τα δύο της παιδιά.

Παραμένει ασαφές πώς πέθανε το μωρό αφού η μητέρα του αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με αυτή την υπόθεση. Η υπόθεση δεν θα ξανανοιχθεί για περαιτέρω έρευνες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved