Διάσημος τραγουδιστής στα μαχαίρια με την πρώην σύζυγό του για τα παιδιά τους!

Ο πόλεμος ανάμεσά τους δεν έχει τέλος και δυστυχώς στο επίκεντρο είναι οι δύο γιοι τους οι οποίοι είναι αναγκασμένοι να βιώνουν όλες αυτές τις μάχες.

Διάσημος τραγουδιστής στα μαχαίρια με την πρώην σύζυγό του για τα παιδιά τους!

Ο λόγος για τον Άσερ και την πρώην σύζυγό του Ταμέκα Φόστερ οι οποίοι για ακόμη μια φορά διασταυρώνουν τα ξίφη τους, και πάλι με αφορμή τα δύο παιδιά τους. Σύμφωνα με το TMZ, η Ταμέκα ζήτησε από δικαστή να τιμωρήσει τον πρώην σύζυγό της, καθώς τον θεωρεί κακό πατέρα για τους δυο γιους τους.

Όπως καταγγέλλει η Ταμέκα, ο πατέρας τους έχει κάνει τη ζωή των δύο παιδιών τους μία πραγματική κόλαση καθώς εκείνος κάνει ό,τι θέλει στην καθημερινότητά του, αδιαφορώντας για τους γιους του. Τις καταγγελίες της τις βασίζει στο γεγονός ότι ο Άσερ δεν παρακολουθεί καθόλου τις συνεδρίες γονέων που είχε δεσμευτεί να κάνει από τον περασμένο Ιούλιο.

Όπως λέει η Ταμέκα, τον ικέτευε όλο αυτό το διάστημα να τις παρακολουθεί, όμως εκείνος την αγνοούσε.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άσερ έχει την προσωρινή κηδεμονία των δύο γιων τους αλλά όπως σχολιάζει η πρώην σύζυγός του, ενώ έπρεπε να πάρει σημαντικές αποφάσεις ως γονιός μαζί της για το σχολείο, τις δραστηριότητες και την ψυχαγωγία των παιδιών τους, αδιαφορεί πλήρως.

Κάτι που εξόργισε εντελώς την Ταμέκα είναι ότι πρόσφατα ο Άσερ έγραψε τον έναν από τους δύο γιους τους σε ομάδα για να εξασκείται στο ποδόσφαιρο, χωρίς όμως καν να μπει στη διαδικασία να τη ρωτήσει τη γνώμη της. Και όπως είναι φυσικό, πρόκειται να δοθεί μία ακόμα μάχη μεταξύ των δύο πρώην συζύγων, με θύματα, δυστυχώς τα ίδια τους τα παιδιά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved