Θηριωδία: Βρεφονηπιοκόμος βίαζε βρέφη και βιντεοσκοπούσε τις πράξεις της

Μια φρικιαστική είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου αφού μια βρεφονηπιοκόμος στο Οχάιο κατηγορείται για τον βιασμό δύο παιδιών που πρόσεχε σε βρεφονηπιακό σταθμό ενώ μάλιστα βιντεοσκοπούσε τις πράξεις της.

Θηριωδία: Βρεφονηπιοκόμος βίαζε βρέφη και βιντεοσκοπούσε τις πράξεις της

Η Χέδερ Κουν, 25 χρονών, αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες για βιασμό δυο βρεφών αφού η αστυνομία βρήκε στον υπολογιστή της ένα βίντεο με τις χυδαίες πράξεις της εις βάρος ενός μωρού ενώ μετά από έρευνα βρέθηκε και δεύτερο μωρό.

Το βίντεο ανακαλύφθηκε τυχαία έπειτα από έρευνες των Αρχών για τον σύντροφό της, Τζέιμς Όσμπορν, που είχε καταδικαστεί παλιά για σεξουαλικά εγκλήματα σε ανήλικους και πρόσφατα είχε δοθεί εντολή έρευνας. Η ίδια δεν είχε κινήσει καμία υποψία για τις αποτροπιαστικές της πράξεις.

Την Παρασκευή συνελήφθησαν και οι δύο και οδηγήθηκαν στις φυλακές του Οχάιο.

Όμως αντιδράσεις έχει προκαλέσει και η στάση του παιδικού σταθμού που προσπάθησε να καλύψει την πράξη της εργαζόμενης ενώ η διευθύντρια συμπεριφέρθηκε σαν να πρόκειται για απλή υπόθεση. Όπως καταγγέλλει ο πατέρας του άτυχου βρέφους «μας τηλεφώνησαν και μας ζήτησαν να παραμείνουμε διακριτικοί».

Πολλοί είναι όμως οι γονείς που δηλώνουν την ανησυχία τους για τα παιδιά τους. Φοβούνται μήπως έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τη βρεφονηπιοκόμο. Οι Αρχές δήλωσαν πως οι έρευνες θα συνεχιστούν για να βρεθούν όλα τα στοιχεία και αν υπάρχουν και άλλα θύματα.

Μια γονέας, που είχε το παιδί της υπό τη φροντίδα της 25χρονης βρεφονηπιοκόμου, δήλωσε: «Δε του αρέσει να του αλλάζουν τη πάνα του. Δε του αρέσει να τον αγγίζουν. 'Όταν τον άφηνα στο βρεφονηπιακό σταθμό, το παιδί ούρλιαζε, πάθαινε υστερία σε σημείο που σχεδόν δε μπορούσε ν ' αναπνεύσει».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved