Λευτέρης Λαζάρου: Έτσι έφτιαξε το δείπνο για το Προεδρικό Μέγαρο - Τα μυστικά και οι δυσκολίες

Ενθουσιασμένος που είχε την ευκαιρία να μαγειρέψει στο επίσημο δείπνο των υψηλών προσκεκλημένων της κυβέρνησης για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821 δήλωσε ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ, Λευτέρης Λαζάρου

Λευτέρης Λαζάρου: Έτσι έφτιαξε το δείπνο για το Προεδρικό Μέγαρο - Τα μυστικά και οι δυσκολίες

Ο κ. Λαζάρου αναφέρθηκε στα μυστικά του μενού με τα πολλά και διαφορετικά πιάτα που σχεδίασε σε συνεννόηση με την Προεδρία της Δημοκρατίας.

«Σε ένα τέτοιο δείπνο δεν είναι ευχάριστο να τρώμε σκόρδο, οπότε δεν κάναμε μπακαλιάρο με σκορδαλιά. Το σκόρδο δεν το χρησιμοποιούμε στα επίσημα γεύματα. Ο στόχος ήταν να χωρέσω την Ελλάδα στα πιάτα μου όσο περισσότερο μπορώ. Αυτή είναι η χώρα μου, η πατρίδα που με ζει», είπε ο κ. Λαζάρου.

Όπως είπε, κατά τη διάρκεια του δείπνου δεν είχε τη δυνατότητα επικοινωνίας με τους προσκεκλημένους, και τους μίλησε μόνο όταν έφευγαν.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

© 2012-2025 Mothersblog.gr - All rights reserved