Απόλαυσε σε χρόνο dt επαγγελματικό espresso φτιαγμένο… απ’ τα χεράκια σου!

Δεν υπάρχει πιο εύκολο και αποτελεσματικό treat από έναν espresso.

Απόλαυσε σε χρόνο dt επαγγελματικό espresso φτιαγμένο… απ’ τα χεράκια σου!

Μπορείς να επιλέξεις τη γεύση και την ένταση που προτιμάς, φτιάχνεται γρήγορα και πίνεται… ακόμα γρηγορότερα. Ο espresso με το χαρακτηριστικό σκούρο χρώμα του και τον αφρό στην επιφάνειά του, αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για να δώσεις στον εαυτό σου την τόνωση που τόσο έχει ανάγκη. Η παρασκευή του τέλειου σπιτικού espresso μάλιστα είναι πολύ πιο απλή απ’ ό,τι νομίζεις. Αρκεί να έχεις την κατάλληλη μηχανή -σαν κι αυτές που σου προτείνουμε παρακάτω!

Izzy IZ-6001 Venezia

espresso1


Απόλαυσε επαγγελματικού επιπέδου καφέ με την απόλυτη value for money πρόταση στις μηχανές espresso. Η IZ-6001 Venezia της Izzy διαθέτει ισχύ 1100 W και πίεση 20 bar, ετοιμάζοντας στο λεπτό ένα ή δύο φλιτζάνια espresso καθώς ακόμα και cappuccino με το ειδικό ακροφύσιο ατμού για υπέροχο αφρόγαλα. Είναι εξοπλισμένη με δοχείο 1,2 λίτρων και θερμαινόμενη βάση φλιτζανιών για να διατηρεί ζεστό τον καφέ σου, τη στιγμή που η αντλία ιταλικού τύπου θα σου προσφέρει espresso με γεύση… Piazza di Spagna!

Delonghi EC260

Αξιόπιστη και αποτελεσματική, η χειροκίνητη μηχανή της Delonghi, θα σου χαρίσει αδιαπραγμάτευτα υψηλής ποιότητας καφέ με σπουδαίο άρωμα και απολαυστική υφή. Η πίεση των 15 bar εγγυάται πως ο espresso σου θα είναι πάντα όπως ακριβώς τον θες, ενώ στα θετικά της μηχανής συγκαταλέγεται και η ευελιξία της καθώς μπορεί να παρασκευάσει και άλλους τύπους καφέ. Διαθέτει λειτουργία anti-drip κατά του σταξίματος και αποσπώμενο δοχείο 1 λίτρου. Χάρη στο επαγγελματικό φίλτρο δε, θα ετοιμάσεις έως και δύο φλιτζάνια ταυτόχρονα (υπάρχει συμβατότητα και με χάρτινες ταμπλέτες ESE).

Wacaco Nanopresso Fall Break

espresso2


Καλός ο σπιτικός καφές, τι γίνεται όμως όταν έχεις αργήσει να φύγεις και δεν προλαβαίνεις να βρεις ούτε τα δύο λεπτά που χρειάζονται για να πιείς τον espresso σου σαν άνθρωπος; Ευτυχώς για ‘σένα υπάρχει η Wacaco Nanopresso Fall Break, η φορητή μηχανή που θα σου επιτρέψει να φτιάξεις τον espresso σου on the go! Χωρά 80 ml νερού και 8 γραμμάρια καφέ και προσφέρει πίεση 18 bar για υπέροχο καφέ όπου κι αν βρίσκεσαι. Με διαστάσεις 156x71x62 χιλ. και βάρος 336 γραμμαρίων, θα σε ακολουθήσει παντού αναπληρώνοντας τις μπαταρίες σου χρόνο μηδέν.

Krups EA891D

Η αυτόματη μηχανή Krups EA891D θα πάει τον espresso σου σε άλλο επίπεδο. Δεν είναι μόνο η ισχύς των 1450 W που διαθέτει αλλά και η τεχνολογία QuattroPower που εξασφαλίζει άριστη εκχύλιση. Έχει δυνατότητα παρασκευής 15 διαφορετικών ροφημάτων (από καφέ μέχρι τσάι), προσφέρει άνετο έλεγχο μέσω οθόνης OLED ενώ πλαισιώνεται από ενσωματωμένο μύλο χωρητικότητας 260 γραμμαρίων για φρεσκοκομμένο καφέ και απόλαυση άνευ προηγουμένου. Το αποσπώμενο δοχείο γάλακτος συνδέεται με το ακροφύσιο για την ετοιμασία αφρού γάλακτος ενώ διαθέτει και αυτόματο σύστημα καθαρισμού.

Illy X7.1

espresso3


Με τον espresso, κακά τα ψέματα, να αποτελεί την επιτομή του στυλ στον καφέ, οι απαιτήσεις από τη μηχανή του δεν περιορίζονται μόνο στην ποιότητα του ίδιου του καφέ αλλά και στην αισθητική της. Ευτυχώς με την X7.1 της Illy δε θα έχεις το παραμικρό πρόβλημα αφού αποτελεί μία από τις πιο stylish προτάσεις που μπορείς να βρεις. Ενσωματώνει τεχνολογία iperespresso για τέλεια εκχύλιση, δέχεται κάψουλες Illy ενώ λειτουργεί στα 15 bar για υπέροχο άρωμα και κρεμώδη υφή. Διαθέτει ακροφύσιο και για cappuccino και δοχείο 1,2 λίτρων.

Smeg ECF01

Όταν μιλάμε για design στην κουζίνα, η Smeg έχει το αδιαφιλονίκητο πλεονέκτημα. Γνήσιο «τέκνο» της ιταλικής εταιρείας, η ανοξείδωτη μηχανή espresso ECF01 κυκλοφορεί σε πληθώρα χρωμάτων για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει στον χώρο και το γούστο σου. Το στυλ της μπορεί να παραπέμπει στα 50s, όμως ο καφές της είναι προϊόν σύγχρονης τεχνολογίας. Το μοτέρ των 1350 W, η πίεση των 15 bar, το κατάλληλο για αλεσμένο καφέ και χάρτινες ταμπλέτες φίλτρο και το σύστημα Thermoblock θα σου χαρίσουν καφέ που θα απολαμβάνεις σε κάθε γουλιά.

Ariete 1388 Retro

espresso4


Ένα από τα πιο καλαίσθητα μοντέλα μηχανών espresso που κυκλοφορούν στην αγορά, η Ariete 1388 Retro θα βάλει τη δική της, ξεχωριστή πινελιά στην κουζίνα σου. Ο ρετρό σχεδιασμός της δεν είναι διόλου αποτρεπτικός αφού «δένει» υπέροχα ακόμα και με πιο μοντέρνα διακόσμηση. Το φίλτρο της είναι κατάλληλο για αλεσμένους κόκκους καφέ και μερίδες ESE, τη στιγμή που το ακροφύσιό της θα καλύψει τις ανάγκες σου και ως προς τον cappuccino (για αφρόγαλα που θα ζήλευε και ο πιο ταλαντούχος barista).

Black+Decker BXCO1200E

espresso5


Ικανή να σου χαρίσει όχι ένα αλλά δύο φλιτζάνια υπέροχου espresso στη στιγμή, η καφετιέρα της Black+Decker θα μετατραπεί μεμιάς στην ατραξιόν της κουζίνας σου. Διαθέτει ειδικό ακροφύσιο ατμού για την παρασκευή cappuccino, ενώ η πίεση 15 bar θα γεμίσει όχι μόνο το ποτήρι αλλά και τον χώρο σου με μεθυστικά αρώματα. Λειτουργεί με αλεσμένο καφέ προσφέροντάς σου πλήρη ελευθερία κινήσεων (και καφέ στη στιγμή, επίσης) ενώ το σύστημα Thermoblock ζεσταίνει το νερό στην ιδανική θερμοκρασία (άμεσα, χάρη στο μοτέρ των 1200 W) επιτυγχάνοντας τέλεια εκχύλιση.

Illy Y3.3

Θα σε εντυπωσιάσει με το εκλεπτυσμένο της design (σε υπέροχα χρώματα για να διαλέξεις -εμείς προτιμούμε το κόκκινο). Θα σε κερδίσει με τον υπέροχο espresso της. Ενσωματώνοντας όχι μόνο την τεχνογνωσία αλλά και το σύστημα καψουλών της Illy, η Y3.3 χωρίζει τη διαδικασία παρασκευής καφέ σε δύο στάδια για σταθερά κορυφαία ποιότητα καφέ. Με πίεση 19 bar για espresso με έντονο άρωμα και μοτέρ 850 W που της χαρίζει άμεση ενεργοποίηση χωρίς να χάνει χρόνο, διαθέτει δοχείο 1 λίτρου που αφαιρείται και γεμίζει με μια κίνηση.

Delonghi Prima Donna Elite ECAM650.85.MS

espresso6


Αν παίρνεις τον espresso σου στα σοβαρά, τότε η Prima Donna Elite είναι ίσως η καλύτερη μηχανή που μπορείς να βρεις. Με ισχύ 1450 W και πίεση 19 bar, θα σου χαρίσει ποιοτικό καφέ με κρεμώδη υφή και άρωμα… Ιταλίας. Η ποιότητα κατασκευής της είναι απλά εκπληκτική. Η έγχρωμη οθόνη αφής των 4,3 ιντσών θα σου προσφέρει άνετο έλεγχο, κάτι που μπορείς να κάνεις εξ άλλου και μέσω της εφαρμογής που θα κατεβάσεις στο smartphone σου. Βάλε τον καφέ ή το ρόφημά σου να γίνεται και η θερμαινόμενη βάση θα τον κρατήσει ζεστό μέχρι να τον παραλάβεις.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved