Ιβάν Σβιτάιλο: Ξεκίνησε τις βόλτες με την κορούλα του - Πάντα δίπλα η σύζυγός του

Ιβάν Σβιτάιλο: Έγινε πατέρας και η χαρά του δεν κρύβεται! Νέες φωτογραφίες από την οικογενειακή του έξοδο στο κέντρο της πόλης για Μετακίνηση 6.

Ιβάν Σβιτάιλο: Ξεκίνησε τις βόλτες με την κορούλα του - Πάντα δίπλα η σύζυγός του

Τα τελευταία χρόνια τον έχουμε δει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές. Μετά τη συμμετοχή του στο Γυναίκα Χωρίς Όνομα, ο Ιβάν Σβιτάιλο έκλεισε σύντομα την επόμενη δουλειά, καθώς φέτος συμμετέχει στη σειρά του Mega, Σχεδόν Ενήλικες.

Όσο για την προσωπική του ζωή, το περασμένο καλοκαίρι, ο Ιβάν έγινε πατέρας, αφού η αγαπημένη του Σταυριάνα Γαρνάβου, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

«Αν είχα κάνει αγόρι νομίζω θα το δυσκόλευα λίγο παραπάνω. Θα ήμουν λίγο πιο σκληρός. Τώρα σίγουρα σε μαλακώνει το ότι έρχεται ένα κορίτσι και γίνεται προέκταση αυτής της οικογένειας», είχε αναφέρει ο Ιβάν στις πρώτες του δηλώσεις για τον ερχομό του παιδιού του.

Το lockdown περιόρισε κατά πολύ τα σχέδια του ζευγαριού, ωστόσο οι πρώτες ηλιόλουστες ημέρες του Μαρτίου, έβγαλα για λίγο την οικογένεια, εκτός σπιτιού. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τους απαθανάτισε στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Πλάκα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved