Τα νεότερα για την 15χρονη που νοσηλεύεται με επιπλοκές στην καρδιά

Στη ΜΕΘ COVID του Ρίου βρίσκεται 15χρονο κορίτσι από το Αγρίνιο, που είχε νοσήσει με κορονοϊό και παρουσίασε οξεία μυοκαρδίτιδα.

Τα νεότερα για την 15χρονη που νοσηλεύεται με επιπλοκές στην καρδιά

Το κορίτσι μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο Αγρινίου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου για να εισαχθεί στην Εντατική Παίδων και να πάρει την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.

Όπως τονίζει στο Newsbomb.gr o διευθυντής της παιδιατρικής κλινικής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου κ. Γαβριήλ Δημητρίου, «το κοριτσάκι ήρθε σε μας προχθές. Αρχικά το παιδί πήγε στο νοσοκομείο Αγρινίου με προκάρδιο άλγος, της έκαναν εξέταση τροπονίνης και είχε 4χιλ, όταν ήρθε σε μάς είχε διπλασιαστεί. Πιθανότατα να παρουσιάζει το αυτοάνοσο MIS-C που σε κάποιες περιπτώσεις εμφανίζεται μετά τον κορονοϊό».

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

© 2012-2025 Mothersblog.gr - All rights reserved