Άννα Βίσση: Μια σούπερ ροκ γιαγιά αποκαλύπτει: «Ήδη νιώθω ότι η Σοφία είναι καλύτερη μαμά από μένα»

Πώς νιώθει η Άννα Βίσση με τον τίτλο «γιαγιά»; Η τραγουδίστρια μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη της περιγράφει τις πρώτες ώρες με τον εγγονό της, αποκαλύπτει τα συναισθήματα της ενώ εξομολογείται πως η κόρη της, Σοφία είναι καλύτερη μητέρα από εκείνη.

Άννα Βίσση: Μια σούπερ ροκ γιαγιά αποκαλύπτει: «Ήδη νιώθω ότι η Σοφία είναι καλύτερη μαμά από μένα»

«Είναι ωραίο να είσαι οποιαδήποτε και να είσαι γιαγιά. Φτάνει να μη σε έχει πάρει από κάτω ηλικιακά, να μην υπάρχει ο φόβος της ηλικίας. Οι περισσότερες γυναίκες τρέμουν τη λέξη "γιαγιά" γιατί είναι συνώνυμη με τη μεγάλη ηλικία. Εμένα δεν μου πέρασε καθόλου από το μυαλό αυτό! Ίσως γιατί δε με βρίσκω πολύ ανήσυχη με τον χρόνο. Αφού δεν το είχα αυτό ως άγχος, η γέννηση του εγγονού μου ήρθε πολύ ωραία και φυσικά. Είναι ένα δώρο για μένα, όχι απειλή», λέει η τραγoυδίστρια στο Θέμα people και συμπληρώνει:

«Η Σοφία είναι φοβερή μάνα. Έχει αυτή τη φυσικότητα απέναντι στο παιδί της. Θηλάζει, που είναι μαγικό και ωραίο πράγμα. Είναι σαν να το 'χει ξανακάνει. Κι εγώ θα το είχα αν ήμουν εκεί. Είμαι καλή με τα μωρά, έχω τη σχέση τη μητρική και προστατευτική. Ήδη νιώθω ότι η Σοφία είναι καλύτερη μαμά από μένα».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved