Άγριες μέλισσες: Έλλη Τρίγγου: Όταν η «Ασημίνα» χόρευε για τη Eurovision!

Άγριες μέλισσες: Το 2019 δεν τη γνώριζε το ευρύ κοινό, κι όμως η Έλλη Τρίγγου -με τον δικό της τρόπο- υπήρξε μέρος της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision.

Άγριες μέλισσες: Έλλη Τρίγγου: Όταν η «Ασημίνα» χόρευε για τη Eurovision!

Η Έλλη Τρίγγου ερμηνεύει με μεγάλη επιτυχία το ρόλο της Ασημίνας Σταμίρη στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες μέλισσες». Η ηθοποιός έχει αποκτήσει θαυμαστές και έχει ήδη αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό.

Αν και κάθε βράδυ «μπαίνει» στο σπίτι μας μέσα από την μικρή οθόνη λίγα είναι εκείνα που γνωρίζουμε για την προσωπική της ζωή.

Όπως είδαμε το πρωί της Πέμπτης (11/3) στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», η ηθοποιός, μαζί με άλλες κοπέλες, συμμετείχε στο βιντεοκλίπ του «Better Love», του τραγουδιού της Κατερίνας Ντούσκα που μας εκπροσώπησε στο διαγωνισμό πριν από δύο χρόνια, κρατώντας μια μπάλα και ένα σπαθί και περπατώντας σαν στρατιωτάκι ή σαν κούκλα.

Με ένα μπεζ κορμάκι, βλέπουμε την ηθοποιό με τα μαλλιά της πιασμένα κότσο κι έντονο ροζ μακιγιάζ.

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

© 2012-2025 Mothersblog.gr - All rights reserved