Νέα Σελήνη στους Ιχθύς: Αυτά τα ζώδια θα είναι τα πιο ευνοημένα!

Το δικό σου ζώδιο είναι στη λίστα;

Νέα Σελήνη στους Ιχθύς: Αυτά τα ζώδια θα είναι τα πιο ευνοημένα!

Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στις 13/03, 12:20 ώρα Ελλάδας, στις 23° 03’ των Ιχθύων. Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Ιχθύες, Παρθένους, Διδύμους και Τοξότες) που έχουν γεννηθεί το 3ο δεκαήμερο, αλλά και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια και γύρω στις συγκεκριμένες μοίρες.

Η συμμετοχή της Αφροδίτης στους Ιχθύς είναι σημαντική, καθώς προσφέρει απλόχερα καινούργιες ευκαιρίες, φέρνει παροχές, διευκολύνσεις, επιπλέον χρήματα, βελτίωση της ερωτικής ζωής και τυχερές γνωριμίες, σχεδόν άκοπα και αβίαστα κι όλα φαίνονται να κυλούν σαν το γάργαρο νερό.

Ας δούμε ποια ζώδια θα έχουν όλες αυτές τις σημαντικές ευκαιρίες στη ζωή τους!

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε χρήζει πρωταγωνιστή της περιόδου και σου δίνει τη δυνατότητα να πάρεις πρωτοβουλίες και να κάνεις τις ενέργειες εκείνες, που θα σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στις επιδιώξεις σου τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Έχοντας και την Αφροδίτη στο πλευρό σου, να συμμετέχει σε αυτήν, είναι πλέον εύκολο το να αλλάξεις και την ερωτική σου ζωή, εφ' όσον είσαι αρκετά δημοφιλής στο αντίθετο φύλο και σαγηνευτικός. Έχεις, λοιπόν, τη δυνατότητα να πλασάρεις την καλύτερη εικόνα του εαυτού σου, να περάσεις ό,τι θέλεις και να κερδίσεις εντυπώσεις και καρδιές. Δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσεις μια μεγάλη σου επιθυμία, όπως επίσης μια αλλαγή στην εμφάνισή σου, που θα αυξήσει ακόμα περισσότερο τις μετοχές σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Με την Νέα Σελήνη στον 2ο ηλιακό σου οίκο, τα δεδομένα στα ερωτικά σου αλλάζουν προς το καλύτερο, ενδεχομένως γιατί κι εσύ δεν έχεις πια την ίδια αντιμετώπιση. Είσαι πιο χαλαρός, ξέρεις τι θέλεις, δεν αγχώνεσαι, οπότε είναι πιο εύκολο να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα, με ένα πρόσωπο με το οποίο, εκτός από χημεία θα έχετε και αλληλοκατανόηση..

Επιπλέον, η κατάσταση στα οικονομικά σου μπορεί να μεταβληθεί, θα έχεις μεγαλύτερη άνεση, ενώ δεν αποκλείεται να σου παρουσιαστεί μια ευκαιρία να αυξήσεις το εισόδημά σου, να πάρεις μια αύξηση, ένα δώρο ή να καταπιαστείς με κάτι καινούργιο που θα σου αποφέρει κέρδος. Πιθανό είναι να κάνεις μια αγορά ή μια συμφωνία που θα αποδειχθεί ιδιαίτερα αποδοτική.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

DPG Network
Δείτε επίσης