Αυτοί είναι οι 3 αθεράπευτοι εγωιστές του ζωδιακού!

Ίσως να διαπίστωσες πως ενδιαφέρεται μόνο για τον εαυτούλη του

Αυτοί είναι οι 3 αθεράπευτοι εγωιστές του ζωδιακού!

Σου έχει τύχει ποτέ να εισβάλει στη ζωή σου ένα εγωιστικό πλάσμα και να την κάνει άνω-κάτω; Ίσως εκεί που ασχολιόσουν με τη δουλειά σου, χωρίς να παρεμβαίνεις πουθενά, αυτό το πρόσωπο αποφάσισε να προσκαλέσει τον εαυτό του και να εισβάλει στη ζωή σου για να γκρεμίσει τα πάντα. Ίσως έχει κάποιο ραντάρ που εντοπίζει την αφέλεια και εσύ ήσουν ο τέλειος στόχος. Ίσως η ευαισθησία που σε διακρίνει να σε κάνει τον καλύτερο υποψήφιο για τις ιδιοτελείς ιδιοτροπίες του. Ίσως στην αρχή να ήταν φιλικός μαζί σου και στη συνέχεια να διαπίστωσες πως ενδιαφέρεται μόνο για τον εαυτούλη του. Από τη στιγμή που πήρε αυτό που ήθελε, πολύ πιθανό να φύγει, χωρίς καν να σε χαιρετίσει. Πάντα επιστρέφει όμως. Αργότερα… όταν θα χρειαστεί κάτι άλλο από σένα.

Αν όλα αυτά σου μοιάζουν οικεία, ίσως να μην εκπλαγείς με τα 3 ζώδια της λίστας μας, στην οποία μάλιστα, μερικές αρκετά αξιόπιστες πηγές προσθέτουν και Τοξότη, Αιγόκερω, Σκορπιό. Πριν όμως διαβάσεις παρακάτω, να ξέρεις πως όλα τα ζώδια μπορεί να είναι εγωιστές. Ακόμα κι ένας οσιομάρτυρας όπως ο Ιχθύς ή ένα τρυφερό πλάσμα όπως ο Καρκίνος! Απλώς, ο εγωισμός των ζωδίων της παρακάτω λίστας μπορεί να γίνει αντιληπτός από ένα χιλιόμετρο μακριά. Αυτό που βλέπεις, αυτό παίρνεις!

ΚΡΙΟΣ

Όταν ο Κριός θέλει κάτι, καλύτερα να κάνεις στην άκρη!

Ο Κριός βρίσκεται σε έναν αέναο ανταγωνισμό με όλους γύρω του. Αν έχει την προσοχή του στραμμένη προς ένα βραβείο, μπορεί ακόμα και να πέσει πολύ χαμηλά για να το πάρει. Θα θυσιάσει την ιερότητα της φιλίας, θα αποξενωθεί από τους πάντες και τα πάντα, επειδή εστιάζει τόσο έντονα στη νίκη. Ένας Κριός με υγιή αυτοπεποίθηση, πιθανόν είναι έτοιμος να αναιρέσει και να παραδεχθεί ότι είναι εγωιστής που και που. Ωστόσο, ένας ανασφαλής Κριός θα ισχυριστεί ότι δεν είναι καθόλου εγωιστής. Απλά είναι «αποφασισμένος» ή «αγωνίζεται για το σωστό». Εντάξει, Κριέ, έτσι είναι σίγουρα. Μπορείς να συνεχίσεις να το λες στον εαυτό σου!

Φυσικά δεν είναι όλοι οι Κριοί τόσο εγωιστές. Μερικές φορές χρησιμοποιούν την ατελείωτη φιλοδοξία τους και για να βοηθήσουν ή να ανυψώσουν τους άλλους και, φτάνοντας στην κορυφή, θα πάρουν μαζί και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Αν γνωρίσεις έναν εξελιγμένο Κριό, μην τον αφήσεις ποτέ να φύγει.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

DPG Network
Δείτε επίσης