Με αυτούς τους τρόπους το ένστικτό μας προσπαθεί να μας προφυλάξει ή να μας ενθαρρύνει!

Ακόμη και σε αυτούς που δεν του δίνουν σημασία και ακούν τη φωνή της λογικής

Με αυτούς τους τρόπους το ένστικτό μας προσπαθεί να μας προφυλάξει ή να μας ενθαρρύνει!

Το ένστικτό μας είναι ένας νοητός «φύλακας» άγγελος που βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό μας! Ακόμη και σε αυτούς που δεν του δίνουν σημασία και ακούν τη φωνή της λογικής, εκείνο συνεχίζει να τους στέλνει σημάδια που απλώς, δεν είναι σε θέση να ακούσουν.

Αν όμως γνώριζαν τους τρόπους με τους οποίος αυτή η ανώτερη δύναμη προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί τους, θα ήταν σε θέση να αποφύγουν πολλά εμπόδια και προβλήματα.

Σε κάθε περίπτωση, στο κείμενο που ακολουθεί, σου αποκαλύπτουμε και τους εννέα συνηθέστερους τρόπους, με τους οποίους το ένστικτο μας στέλνει τα δικά του μηνύματα!

Η Καρμική ανάλυση του Ωροσκοπίου σου δίνει απαντήσεις στα «πώς» και τα «γιατί»! ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ.

1. Μέσω της μυρωδιάς

Δεν είναι λίγες οι φορές που άσχημα γεγονότα έχουν συνδεθεί με ενοχλητικές μυρωδιές! Κι όμως, μπορεί να φαίνεται απίθανο, αλλά αρκεί να σκεφτείς πόσες δασικές εκτάσεις έχουν καταφέρει να σωθούν από κάποια πυρκαγιά, ακριβώς επειδή κάποιος έτυχε να έχει λίγο πιο οξυμένη όσφρηση και μεγαλύτερη παρατηρητικότητα.

2. Αντικείμενα που έχουν χαθεί

Αλήθεια, πόσες φορές σου έχει τύχει να ψάχνεις κάτι που έχεις χάσει για καιρό και τελικά να το βρίσκεις την πιο άσχετη στιγμή, όταν πια δεν το χρειάζεσαι; Κανείς δεν είπε πως το ένστικτό μας είναι... τέλειο, αλλά έστω και αργά, πάντα κάνει τη δουλειά του και μας οδηγεί μέσα από τα πιο απίθανα μονοπάτια, σε αντικείμενα ή και... ανθρώπους που έχουμε να δούμε καιρό.

3. Μας υπενθυμίζει...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved