Αυτό είναι story - Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Το efood τιμά την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας αναδεικνύοντας ιστορίες 4 διαφορετικών γυναικών με ετερόκλητες καταβολές και εμπειρίες.

Αυτό είναι story - Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Το efood παρουσιάζει 4 διαφορετικές γυναίκες, 4 διαφορετικά stories, με 1 κοινό στοιχείο. Η Γωγώ Δελογιάννη (chef) , η Σοφία Μουτίδου (ηθοποιός), η Έλενα Παπαδημητρίου (δημοσιογράφος) και η Γεωργία Καλτσή (αθλήτρια ξιφασκίας και μπάσκετ με αμαξίδιο) μας εξηγούν μέσα από το νέο video του efood τι σημαίνει να είσαι γυναίκα στην Ελλάδα του σήμερα.

Τα success stories τους δεν είναι απλά μία ιστορία γυναικείας δύναμης, αλλά μία ιστορία γεμάτη προκλήσεις, δυσκολίες και τόσα ακόμα, που όλες οι γυναίκες καλούνται να αντιμετωπίσουν στην προσωπική και επαγγελματική τους πορεία στη σύγχρονη εποχή.



Κάθε γυναίκα δικαιούται να ζει χωρίς το φόβο της βίας. Κι εσύ μπορείς να βοηθήσεις για να γίνει αυτό πραγματικότητα για όλες. Μέχρι τις 14 Μαρτίου, κάνε τη δωρεά σου επιλέγοντας το ποσό που επιθυμείς κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου από το efood και ενίσχυσε το έργο του κέντρου Διοτίμα για την ενδυνάμωση των γυναικών.

Κάθε δωρεά από εσένα είναι βοήθεια για όλες.

#LoveDelivered

Σχετικά με το Love Delivered:
Το Love Delivered εκφράζει έμπρακτα το βασικό στόχο της εταιρείας να δίνει πίσω και να προσφέρει στην κοινωνία. Παράλληλα, μέσω ενεργειών “Love Delivered” στην πλατφόρμα, οι χρήστες του efood έχουν την ευκαιρία να συνεισφέρουν μέσω της παραγγελίας τους σε επιλεγμένους σκοπούς.

Σχετικά με το efood:
Tο efood είναι η υπηρεσία delivery στην Ελλάδα μέσω της οποίας μπορεί κανείς να παραγγείλει από 15.000 καταστήματα σε 90 πόλεις της Ελλάδας με τρία απλά βήματα: προσθήκη, καλάθι, αποστολή. #efoodgr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved