Τα 5 ζώδια που παρατηρούν τα πάντα και δε μιλούν

Μην σε ξεγελούν…

Τα 5 ζώδια που παρατηρούν τα πάντα και δε μιλούν

Το γεγονός ότι δεν μιλούν δεν σημαίνει ότι δεν κατάλαβαν τι έγινε ή δεν είδαν τι συνέβη. Είναι άτομα που προτιμούν περισσότερο να παρατηρούν, παρά να επεμβαίνουν και να ανακατεύονται.

Βλέπουν τα πάντα. Οι κεραίες τους είναι μόνιμα ανοιχτές και δεν τους ξεφεύγει το παραμικρό. Το ότι επιλέγουν την σιωπή είναι απλά… τακτική και όχι αδυναμία.

ΛΕΩΝ

Σίγουρα θα σου φανεί λίγο περίεργο να βλέπεις τον Λέοντα στην λίστα αυτή, καθώς είναι ένα ζώδιο που θέλει να φαίνεται και να τραβά πάνω του την προσοχή. Ωστόσο, είναι παράλληλα και ένα άτομο το οποίο τις περισσότερες φορές απλώς παρατηρεί τι συμβαίνει γύρω του και δεν ανακατεύεται. Θα γίνει έξαλλος ή θα βγάλει γλώσσα, μόνο αν θιχτεί ο ίδιος.

Κατά τα άλλα, του αρέσει να κινείται αθόρυβα, να κάνει τα σχέδιά του και να κοιτάζει την δουλειά του. Όταν πετύχει αυτό που θέλει, τότε θα αρχίσει να το επιδεικνύει. Μέχρι τότε, κρατά κάτω τη μπάλα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος είναι από τους καλύτερους παρατηρητές. Έχει όλα τα προσόντα για να μπορεί απλά να βλέπει και να μην μιλά. Έχει αναλυτική σκέψη και εύστροφο μυαλό. Καταλαβαίνει...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

DPG Network
Δείτε επίσης