Τραγικό: Άρπαξαν 6 μηνών έγκυο για να κάνει με το ζόρι έκτρωση στην Κίνα!

Τελικά, η πολιτική του ενός παιδιού που ακολουθείται στην Κίνα δεν είναι απλά σκληρή, για κάποιους είναι απάνθρωπη. Τουλάχιστον σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η 33χρονη Λιού Ξινγουέν στο «Sky news» πως της συνέβη κατά την πρόσφατη εγκυμοσύνη της στο δεύτερο παιδί της.

Τραγικό: Άρπαξαν 6 μηνών έγκυο για να κάνει με το ζόρι έκτρωση στην Κίνα!

Ως γνωστόν, ένα ζευγάρι στην Κίνα δικαιούται να έχει ένα παιδί, προκειμένου να ελέγχεται ο πληθυσμός της χώρας και να υπάρχει ισορροπία στις γεννήσεις. Όμως, η Λιού έμεινε για δεύτερη φορά έγκυος και ήθελε να κρατήσει το παιδί.

anagkastikiektrosikina

Μόνο που κάτι τέτοιο στην πατρίδα της είναι παράνομο. Έτσι, όπως η ίδια διηγήθηκε, τουλάχιστον δέκα άτομα που ήταν υπάλληλοι στην Επιτροπή Σχεδιασμού Οικογένειας της επαρχίας Σαντόνγκ, εισέβαλλαν στο σπίτι της τα ξημερώματα πριν από λίγες μέρες, αφού έσπασαν την πόρτα. Κατευθύνθηκαν στο δωμάτιο, την άρπαξαν και την οδήγησαν με το ζόρι στο νοσοκομείο προκειμένου να της πάρουν το παιδί.

anagkastikiektrosikina1

Με μία ένεση, σύμφωνα με τις καταγγελίες της Λιού, το μωρό πέθανε στην κοιλιά της και της το πήραν χειρουργικά την επόμενη μέρα.

anagkastikiektrosikina2

Επρόκειτο για ένα υγιέστατο αγοράκι που όμως, σύμφωνα με τη νομοθεσία της Κίνας δεν έπρεπε να έρθει στον κόσμο. Όλες αυτές τις τραγικές, για τη μέλλουσα μαμά ώρες, ο σύζυγός της, όπως επίσης καταγγέλλει, ήταν δεμένος με το ζόρι σε έναν καναπέ και ενώ ο ίδιος ρωτούσε, δεν του έλεγε κανένας τι ακριβώς συνέβαινε στη γυναίκα του.

anagkastikiektrosikina3

Σύμφωνα με τις καταγγελίες της 33χρονης γυναίκας, οι υπάλληλοι της επιτροπής την ανάγκασαν να υπογράψει κάποια χαρτιά κατά τα οποία δήλωνε πως συμφωνούσε με την έκτρωση.

anagkastikiektrosikina4

Όπως είπε ο σύζυγος της Λιού, τόσο ο ίδιος όσο και εκείνη, μετά την απόκτηση του πρώτου τους παιδιού, είχαν λάβει όλες τις προφυλάξεις προκειμένου να μην κάνουν άλλο παιδί, ακολουθώντας το γράμμα του νόμου.

Όμως, ο τρόπος αντισύλληψης που είχαν ακολουθήσει δεν λειτούργησε και η Λιού έμαθε ότι ήταν έγκυος, όταν πλέον ήταν 4 μηνών. Και έτσι, προκειμένου να αποφύγουν την αναγκαστική έκτρωση, έκρυψαν την αλήθεια, η οποία όμως αποκαλύφθηκε και έγινε τελικά ό,τι έγινε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved